Üye
Arkadaşlar hileyi sorunsuz calıstıyorum güvenlik durumları flan kapatıyorum yanlız menü gelmiyor. Home veya Ins tusu basıyorum hıcbır türlü gelmiyor yardımcı olursaız sevinirim sizden istegim özelden yazın
yapabiliyorum bu hileyi ama buda artık çalışmıyor diğerininde 300 mesaj olmasından çok fazla olmasından yakınıyorum o yorumda anlatmak istediğim300 değil 50 mesaj yapmalısın ve ssn de yapmışsın onaylı üye olmuşsun bu hileyi çalıştırabilirsin.Diğer hile dword lite remake için 300 mesaj gerekiyor ki o da güncelleniyor yenisi muhtemelen 600 mesaj gerektirecek.Kısacası bu hileyi kullanmak için yeterli mesaja sahipsin
I tried it didn't work.Unfortunately a lot of cheats doesn't work on windows10,2004.
50 mesaj atmalsınnasıl confirmed member alacağım hileleri kullanamıyorum
Normal, konudaki herkes diyor bunu bazilarinda çalişirken bazilarinda çalişmıyor kardeşimArkadaşlar hileyi sorunsuz calıstıyorum güvenlik durumları flan kapatıyorum yanlız menü gelmiyor. Home veya Ins tusu basıyorum hıcbır türlü gelmiyor yardımcı olursaız sevinirim sizden istegim özelden yazın
bende açılmıyor artık 2 gün açıldı sonra açılmamaya başladı anlamadımelinize sağlık wolftü için <3