wolftü Sürüm Hatası Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Konuyu açmıştım ama dahada değişik bir şekilde alıyorum artık bi programla kalıntıyı dahil sil demişlerdi sildim tekrar kurdum ama bi süre sonra bir mesaj geliyor ve oyuna tekrar girince sürüm güncel deil sil yükle hatasını alıyorum ne yapmam gerek ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ara ara aynı sorunu bende yaşıyorum oyunu, oyunla alakalı herşeyi silmekten başka bir çözüm bulabilmiş değilim. İşin garibi bu çözüm bile bazen oluyor bazen olmuyor.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
BarFilozofu' Alıntı:
Ara ara aynı sorunu bende yaşıyorum oyunu, oyunla alakalı herşeyi silmekten başka bir çözüm bulabilmiş değilim. İşin garibi bu çözüm bile bazen oluyor bazen olmuyor.

Kesin Çözümü Yokmu :/

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Oyun klasörünün içinde img klasörü var onun içinde cshell.dll ve object.lto var ise silip öyle dene.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Belki format olabilir. Ben şahsen "acronis true image" diye bir program kullanıyorum bu hatayı aldığımda direk backup atıyorum (c sürücüm sadece geri sarıyor d sabit kalıyor böylelikle önemli şeyleri d diskinde tutarak veri kaybınında belli bir oranda önüne geçmiş oluyorum)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
BarFilozofu' Alıntı:
Belki format olabilir. Ben şahsen "acronis true image" diye bir program kullanıyorum bu hatayı aldığımda direk backup atıyorum (c sürücüm sadece geri sarıyor d sabit kalıyor böylelikle önemli şeyleri d diskinde tutarak veri kaybınında belli bir oranda önüne geçmiş oluyorum)

o programı ben dier okulların fatih tahtalarına imaj atarken kullanmıştım :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
wwberkww' Alıntı:
BarFilozofu' Alıntı:

o programı ben dier okulların fatih tahtalarına imaj atarken kullanmıştım :D

Kesinlikle mükemmel bi program ya :D

Üye
9 HİZMET YILI
bendede aynı hatayı veriyordu sebebini ögrendim indirdigin hilelerden dolayı bu hatayı veriyor indirdigin bütün hileleri sil sonra wolfteamıda sil sonra bi tane saglam virüs progrmaı ile tarat geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...