Anyways
Süper Üye
hocam hilen süs gibi duruyor arkada Xd
bak sorun benim hileden kaynaklı değilmiş direkt msjdan tw ver halletmeye çalısayım.Bütün hileleri denedim ama hala log veriyor @SweetHacker
Hocam oyun açılıyor hile arkada çalışıyor nasıl bir hile yaptın .? Üstüne işlemiyorbak sorun benim hileden kaynaklı değilmiş direkt msjdan tw ver halletmeye çalısayım.
kardeşim hile d3d değil zaten arkada kalıcak sen aşşağıda ayarlıycaksın, oyuna girip kullanacaksın.Hocam oyun açılıyor hile arkada çalışıyor nasıl bir hile yaptın .? Üstüne işlemiyor
Tik işaretliyorum oyuna geçince işlemiyor kardeşimkardeşim hile d3d değil zaten arkada kalıcak sen aşşağıda ayarlıycaksın, oyuna girip kullanacaksın.
İşlemiyorsa direkt msj at sorunu söyle öyle çözelim.Tik işaretliyorum oyuna geçince işlemiyor kardeşim
özele geldostm hileyi açıp ded hileyi çalıştırınca microsoft.net freamework hatası alıyorum devam diyom gine olmuyo
direkt msj at sorununuben wolfteamı seçiyorum ama birşey olmuyor
abi cevap lütfen
Envanter için aimbotu sabit tuttuk binli özellikler için hook atamadıgımdan bu sekılde malesef.Aimbotu kapatamıyorum tiki kkaldırınca bile gene açık oluyor ve çok sinir bozucu bişey adama kitlenmiyor yardım edebiilirmisin
log'lar bizim hilemizden kaynaklı değil buraya böyle yazıyorsunuz daha sonra baskaları bizden dolayı sanıyor.log sorunu alıyorum
Dkm için sweetlited3d seçeneğini kullan bir sorun olmaz.. zaten aimbot var vip da kullanamazsın.@SweetHacker ya ben dkm de kullanıyorumda 0 can oluyo onu nasıl çözeriz
https://memoryhackers.org/konular/dword-envanter-sweetlite-wt.53429/