naneK
Uzman Üye
Hotfix ban süresini kısaltıyor biliyorum da şimdi mesela şuan hotfix kullandım hile güncellendikten sonra hotfix kullanmadıgım bi hesapda hotfixsiz bi şekilde oynasam hotfix riski devam edermi?Ban riski her zaman devam ediyor sadece süreyi kısaltıyor hotfix.
Bence sen hile kullanmaHotfix ban süresini kısaltıyor biliyorum da şimdi mesela şuan hotfix kullandım hile güncellendikten sonra hotfix kullanmadıgım bi hesapda hotfixsiz bi şekilde oynasam hotfix riski devam edermi?
1 kere kullansan bile hotfix riski hesabına etki eder.Hotfix ban süresini kısaltıyor biliyorum da şimdi mesela şuan hotfix kullandım hile güncellendikten sonra hotfix kullanmadıgım bi hesapda hotfixsiz bi şekilde oynasam hotfix riski devam edermi?
Dostum banın oldugunu biliyorum fakat yanlış anlattım sanırım kast ettiğim şey hotfix kullanmadan sc yi kulladnıgım bi hesabım var 4 aydır ban yemeyen, bende diyorum ki yeni banlatmak için 3 lwl bi hesap açayım onda hotfix ayarlayıp oynayayım yaptıgım hotfixin riski 4 aylık hesabımda devam eder mi ?Bence sen hile kullanmaBan her zaman vardır 0 risk diye hiçbir zaman birşey yok ban yemek istemiyorsan kullanma bu kadar basit yiyeceksen de aç rahat rahat oyna
ayriyetten dnedim 200 lvl hesabım banlandı =(Hotfix ban süresini kısaltıyor biliyorum da şimdi mesela şuan hotfix kullandım hile güncellendikten sonra hotfix kullanmadıgım bi hesapda hotfixsiz bi şekilde oynasam hotfix riski devam edermi?
Eder her zaman ban riski vardır.Şöyle düşün gece pencereni açık unuttun her zaman hırsız girme riski var mı ? var. Bu da aynı şey.Dostum banın oldugunu biliyorum fakat yanlış anlattım sanırım kast ettiğim şey hotfix kullanmadan sc yi kulladnıgım bi hesabım var 4 aydır ban yemeyen, bende diyorum ki yeni banlatmak için 3 lwl bi hesap açayım onda hotfix ayarlayıp oynayayım yaptıgım hotfixin riski 4 aylık hesabımda devam eder mi ?
O zaman etkilemez hotfix dediğimiz şey oyunun bir önce ki sürümü yahut eski sürümü demek hiç birşey olmaz zaten clienti kapatıp açtığın da patch atarak yeni sürüme geçiyor o yüzden sıkıntı yok.Arkadaşlar ban riski oldugunu biliyorum şöyle söylim size mesela hotfixi kullandım. sonra hile güncellendi hotfixi kullanmazsam o hotfixin riski, Başka bir hesabı etkiler mi ?
Bildiğim kadarıyla, hotfix oyun dosyalarını ayriyeten değiştiriyor gosun bedava scripti gibi oyüzden logda kayıtlı kalıyor ve başka hesaba girsen dahi aynı istemciden girdiğin için ban yiyorsun bu sebepten ötürü hotfix kullanırsan oyunu bidaha yüklemen gerekiyor diğer hesaplarının ban yememesi için. Lolü yedekleyip hotfix kullanıp sc güncellenince hotfixlediğini silip yeniden yükleme derdinden de kurtulabilirsin sanırsam.Arkadaşlar ban riski oldugunu biliyorum şöyle söylim size mesela hotfixi kullandım. sonra hile güncellendi hotfixi kullanmazsam o hotfixin riski, Başka bir hesabı etkiler mi ?
Evet bir kere hotfix kullandığında sen oyunu sil yükle yapmadığın sürece ban süresi aşırı kısalır çünkü dosya değişiklikleri orda kalır bu yüzden oyunu silip tekrar kurman lazım.Hotfix ban süresini kısaltıyor biliyorum da şimdi mesela şuan hotfix kullandım hile güncellendikten sonra hotfix kullanmadıgım bi hesapda hotfixsiz bi şekilde oynasam hotfix riski devam edermi?
Sadece Hotfixin Oldugu dosyayı veya lolun oldugu dosyayı yedeklesem güncellendiğinde yedeklediğim dosyaları tekrar atsam sıkntı çıkmaz mı yani ?Bildiğim kadarıyla, hotfix oyun dosyalarını ayriyeten değiştiriyor gosun bedava scripti gibi oyüzden logda kayıtlı kalıyor ve başka hesaba girsen dahi aynı istemciden girdiğin için ban yiyorsun bu sebepten ötürü hotfix kullanırsan oyunu bidaha yüklemen gerekiyor diğer hesaplarının ban yememesi için. Lolü yedekleyip hotfix kullanıp sc güncellenince hotfixlediğini silip yeniden yükleme derdinden de kurtulabilirsin sanırsam.
etkilemez.Arkadaşlar ban riski oldugunu biliyorum şöyle söylim size mesela hotfixi kullandım. sonra hile güncellendi hotfixi kullanmazsam o hotfixin riski, Başka bir hesabı etkiler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?