WS Hotfix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Wındshard hotfıx konusunda hotfixi kullanıp hile güncellendikten sonra kullanmayı bırakırsak ban riski devam eder mi ayrı ayrı hesaplarda

Hotfix ban süresini kısaltıyor biliyorum da şimdi mesela şuan hotfix kullandım hile güncellendikten sonra hotfix kullanmadıgım bi hesapda hotfixsiz bi şekilde oynasam hotfix riski devam edermi?

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ban riski her zaman devam ediyor sadece süreyi kısaltıyor hotfix.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
eder, log a düşüyor diye biliyorum ztn hertürlü ban riski var güncel scyide kullansanda

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ban riski her zaman devam ediyor sadece süreyi kısaltıyor hotfix.
Hotfix ban süresini kısaltıyor biliyorum da şimdi mesela şuan hotfix kullandım hile güncellendikten sonra hotfix kullanmadıgım bi hesapda hotfixsiz bi şekilde oynasam hotfix riski devam edermi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ayrı ayrı hesaplarda ban yemezsin. sen sanırım yan hesaptan kasıcaksın öyle ana hesabın ban yemez

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence sen hile kullanma :) Ban her zaman vardır 0 risk diye hiçbir zaman birşey yok ban yemek istemiyorsan kullanma bu kadar basit yiyeceksen de aç rahat rahat oyna :)

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
1 kere kullansan bile hotfix riski hesabına etki eder.

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bence sen hile kullanma :) Ban her zaman vardır 0 risk diye hiçbir zaman birşey yok ban yemek istemiyorsan kullanma bu kadar basit yiyeceksen de aç rahat rahat oyna :)
Dostum banın oldugunu biliyorum fakat yanlış anlattım sanırım kast ettiğim şey hotfix kullanmadan sc yi kulladnıgım bi hesabım var 4 aydır ban yemeyen, bende diyorum ki yeni banlatmak için 3 lwl bi hesap açayım onda hotfix ayarlayıp oynayayım yaptıgım hotfixin riski 4 aylık hesabımda devam eder mi ?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ayriyetten dnedim 200 lvl hesabım banlandı =(

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum banın oldugunu biliyorum fakat yanlış anlattım sanırım kast ettiğim şey hotfix kullanmadan sc yi kulladnıgım bi hesabım var 4 aydır ban yemeyen, bende diyorum ki yeni banlatmak için 3 lwl bi hesap açayım onda hotfix ayarlayıp oynayayım yaptıgım hotfixin riski 4 aylık hesabımda devam eder mi ?
Eder her zaman ban riski vardır.Şöyle düşün gece pencereni açık unuttun her zaman hırsız girme riski var mı ? var. Bu da aynı şey.

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ban riski oldugunu biliyorum şöyle söylim size mesela hotfixi kullandım. sonra hile güncellendi hotfixi kullanmazsam o hotfixin riski, Başka bir hesabı etkiler mi ?

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ban riski oldugunu biliyorum şöyle söylim size mesela hotfixi kullandım. sonra hile güncellendi hotfixi kullanmazsam o hotfixin riski, Başka bir hesabı etkiler mi ?
O zaman etkilemez hotfix dediğimiz şey oyunun bir önce ki sürümü yahut eski sürümü demek hiç birşey olmaz zaten clienti kapatıp açtığın da patch atarak yeni sürüme geçiyor o yüzden sıkıntı yok.

Kemal
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla, hotfix oyun dosyalarını ayriyeten değiştiriyor gosun bedava scripti gibi oyüzden logda kayıtlı kalıyor ve başka hesaba girsen dahi aynı istemciden girdiğin için ban yiyorsun bu sebepten ötürü hotfix kullanırsan oyunu bidaha yüklemen gerekiyor diğer hesaplarının ban yememesi için. Lolü yedekleyip hotfix kullanıp sc güncellenince hotfixlediğini silip yeniden yükleme derdinden de kurtulabilirsin sanırsam.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet bir kere hotfix kullandığında sen oyunu sil yükle yapmadığın sürece ban süresi aşırı kısalır çünkü dosya değişiklikleri orda kalır bu yüzden oyunu silip tekrar kurman lazım.

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla, hotfix oyun dosyalarını ayriyeten değiştiriyor gosun bedava scripti gibi oyüzden logda kayıtlı kalıyor ve başka hesaba girsen dahi aynı istemciden girdiğin için ban yiyorsun bu sebepten ötürü hotfix kullanırsan oyunu bidaha yüklemen gerekiyor diğer hesaplarının ban yememesi için. Lolü yedekleyip hotfix kullanıp sc güncellenince hotfixlediğini silip yeniden yükleme derdinden de kurtulabilirsin sanırsam.
Sadece Hotfixin Oldugu dosyayı veya lolun oldugu dosyayı yedeklesem güncellendiğinde yedeklediğim dosyaları tekrar atsam sıkntı çıkmaz mı yani ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum anladım dediğini millet anlamadan konuşmuş hotfixle giriş yaptığın hesap ban yeme riski artıyor yani diğer sc li oynayıp hotfix yapmadığın hesap ban yemez oyunu aç kapa yapınca zaten otomatik patch atar yani sıkıntı yok oyna

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Farklı hesaptan oynarsan devam etmez kardeşim oynadığın hesap etkilenir sadece

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sonunda aradıgım bi kaç cevabı buldum teşekkürler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...