Süper Üye
forumda hotfix paylaşımı vs yasak dostum reportluyorum dünden beri yasak denilmesine rağmen hala konu açılıyor
Hotfixi atarmısın dostum banadaSonunda aradıgım bi kaç cevabı buldum teşekkürler![]()
Hotfix paylaşımı yasak? Konusu açmak yasak mı oyunun scriptın bi konusu buda.forumda hotfix paylaşımı vs yasak dostum reportluyorum dünden beri yasak denilmesine rağmen hala konu açılıyor
dün modlar hotfixle ilgili tüm konuları kapattılar yasak diyip o yüzden diyorumHotfix paylaşımı yasak? Konusu açmak yasak mı oyunun scriptın bi konusu buda.
oyun update oldugu zaman derken ? sc update oldugu zamanı soruyorsan istemciyi kapat birraz bekleyip tekrar açarsan açtıgın zaman güncelleme yapacaktirScripti hotfixle açtım oyun update oldugu zaman bişey yapmama gerek varmı ?
Cevabın ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim dostum yardımın fazlasıyla oldu <3kankam hotfix banı farklı sc banı farklı şeyler. şu an hotfixi kurup oyun atarsan ki oyun bulması zor olacaktır, sc güncellendikten sonra istemciyi kapatıp açınca auto güncelleme geleceği için lolün klasörlerinde herhangi bir değişiklik yapmana gerek kalmayacak. senin kurdugun hotfix klasörü otomatik silinecek. güncellendikten sonra ana hesabına girip oynarsan da sc ye ban wave geldiği zaman banlanırsın. hotfix yüzünden değil. kaldı ki ben hotfix yüzünden banlanılıyor diyenlere de inanmıyorum. bilgisayarında ki bir sorundan dolayı istemci bazen güncellemeyi devre dışı bırakıp sana oyun bulabiliyor. o zaman da hotfix kullanmış gibi oluyorsun bir nevi.
Post automatically merged:
oyun update oldugu zaman derken ? sc update oldugu zamanı soruyorsan istemciyi kapat birraz bekleyip tekrar açarsan açtıgın zaman güncelleme yapacaktir