Uzman Üye
jinx gibi uzak mesafe karakterlerde adamın içine giril vurmaya ççalışıyo vurmuyoda prediction core windpredictionda aslında kaç tane maçç kaybettiğimi sayamıyorum bile artık bunnu yüzünden
tamam ben bi şekilde çekip atarımTelefondan çekip atın bir şekilde atmanız lazım yoksa çözemeyiz problemi
video çekmek için botlarla girmiştim ama tuhaf bi şekilde ççözüldü sorun adama vuruyo güzelce uzaktanTelefondan çekip atın bir şekilde atmanız lazım yoksa çözemeyiz problemi
evet açık herşey açık adc main configim var adamın üstüne yürüp yürüyüp ölüyo şuanda maçtayım hatta feedlememek için basede bekliyorumSağ üstte fps ve ms göstergesi açık mı
Video çekip atabilir misin buraya bi bakalım sorunaevet açık herşey açık adc main configim var adamın üstüne yürüp yürüyüp ölüyo şuanda maçtayım hatta feedlememek için basede bekliyorum
video çeksem anlaşılmaz pc düşük fps video alıyo ama mesela direkt adama kitleniyo adama yürüyo direkt adam nereye yürürse üstüne doğru gidip içine giriyo adamın stick target özelliğinide kapattım ama hala öyle sağ click atıyo adamın üstüne yani öyle diyimVideo çekip atabilir misin buraya bi bakalım soruna
Telefondan çekip atın bir şekilde atmanız lazım yoksa çözemeyiz problemivideo çeksem anlaşılmaz pc düşük fps video alıyo ama mesela direkt adama kitleniyo adama yürüyo direkt adam nereye yürürse üstüne doğru gidip içine giriyo adamın stick target özelliğinide kapattım ama hala öyle sağ click atıyo adamın üstüne yani öyle diyim
tamam ben bi şekilde çekip atarımTelefondan çekip atın bir şekilde atmanız lazım yoksa çözemeyiz problemi
video çekmek için botlarla girmiştim ama tuhaf bi şekilde ççözüldü sorun adama vuruyo güzelce uzaktanTelefondan çekip atın bir şekilde atmanız lazım yoksa çözemeyiz problemi