WSReborn Ayarları Hakkında Bazı Sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
boşluğa bastıgın zmaan dodgelemeye çalışınca sapıtıyor o sorun yeni heroları zaten dodgelemiyor zaten direk anlaşılıyo sc olduğu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
beyler ezreal oynayım dedim pişman oldum bir tek bende mi çok kötü durumda ?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum kullandığın scriptten çok pozisyon sorununu çözmen gerekiyor nerde nasıl durucağını bilmelisin son pixellerden vurmalısın her zaman

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
( Default Config Kullanıyorum WsRebornda )
( Challanger Config Kullanıyorum LpRebornda )
WSReborn'da da LPReborn'da da defalarca bu tarz sorunlarla karşılaştım belki aynı değil ama hep benzer şeylerden dolayı çok sinirimi bozan durumlar var. Evade kısmını fullemek istiyorum yani ben oyunda hile açacaksam bunu full + full kullanmak istiyorum karşı taraf desin ki imkansız bu kesin hile bunu her oyuncuya dedirtsin istiyorum ama bu tarz bir config hiç bir şekilde daha bulamadım. LpReborn'da da karakter eksiklerinden dolayı yeni gelen hiç bir şampiyonu dogelamıyordu o daha kötüydü yani karşımda bir vex vs. olduğu zaman midde sc yi kapatmak zorunda kalıyordum çünkü durumu daha da kötü yapıyordu yani. WsReborn'da da buna benzer bir sorun var doge'ları bazen atıyor bazen atmıyor. TR serverinde bildiğiniz üzere plat bile düşük bir elo olduğu için bana çoğu zaman 2v1 de rahat tf kazandırtması gereken sc skille kafa attığı zaman benim oyunum o noktada bitiyor ne bizim jungle takıyor ne de bir başkası yani midden roam gelinmiş umrunda olmuyor adamların. skille kafa atma mevzusu da şu WsReborn'da yasuo vayne vb bir kaç hero denedim. yasuoyla mesela kayarken karşı skillere kafa atıyor hızlı kaycam kombo yapacam diye vayne ile de takla mevzusu aynı şekilde. Tamam hadi TR belli EUW geçelim dedik 62ms otomatik sizin pinginizi aldığı için wsreborn, bu sefer hiç oynanmıyor. Euw'da lee sin denedim bırakın dodge atmayı skill atıp combo atamıyor karakter sc çalışmıyor yani sanki sc'nin deli gibi pingi var oysaki euw standartlarında ben 62ms'le rahatça oynayabilen birisiyim. Farm konusu deseek iki sc de tam olarak düzgün farm yapamıyor ben genelde tek girdiğim için jungle prem falan da yok o yüzden last hit atarak safe oynayıp oyun sonu açılan bir oyuncu olarak oynuyorum. Script last hiti büyük minyona değil %99 beni sinirlendirmek için küçük minyona atıyor. bazen v ile farm yaparkende lane pushluyorsunuz diyelim 6 minyonun 5'ini ucu ucuna kaçırıyor. bazen tuşlar çok garip olduğundan yanlışlıkla klavyeden random tuşa bassanız özellik açılıp kapanıyor kitleme seçeneği yok ayarları o anda sadece karakterinin altında evade ve jungle oynuyorsanız smite yazısını kontrol ederek oynuyorsunuz. Çoğu zaman bu da zarara sokuyor. Israrla kule altı kapatsanız bile yasuo ile mesela S++ kategorisinde değerlendirildiği için söylüyorum. Lane pushlayacaksınız 1 canınız kalmış diyelim base atacaksınız Yasuo farmları kulenin altına kayarak alıyor ve ölüyor :D Ben smurf hesap kasan birisiyim sürekli bir hesabı diamond yapmak istiyorum misal bu tarz bir scriptle maksimum gold gördüm. Onda da takım şansı yani kasılma şansı falan tamamen karşı taraf kötü olduğu için. Scriptsiz Plat seviylerinde oynarken scriptle silverdan çıkamıyorum. Artık oyunlar tamamen hero diffe gidiyor sc olsanız bile yamaya uygun şampiyonların sc'si tierlistte en altlarda geziyor veya yok urfspam olarak geçiyor.

Bunları tamamen yapıcı bir eleştiri olarak kullanım kolaylığı açısından söylüyorum elbetteki biliyorum bu bir yapay zeka yani direkt olarak bir hile değil aimbot tarzı bir şey değil ancak ayar konusunda gerçekten bilgili kişilerin legit rage olarak ayarlanabilir tüm ayarların yazılmasını bekliyorum henüz forumda bu şekilde şu ayar bu demek bu ayar bu demek bunları yaparsanız karakteriniz böyle olur şöyle olur şeklinde hiç bir bilgi paylaşımı araştırsamda göremedim. Kendim ayarlamayı denerdim tabii ki araştırdım ancak script terimlerine aşina olmadığımdan tam olarak oyunla alakası da olmadığından ve ingilizce olmasına rağmen bu kelimeleri türkçeye çevirseniz bile terim oldukları için türkçesi bile bir ifade etmediğinden bulamadım.
evade cc yapıp takılanlardan birisiyim ben :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
SC evade açayım bütün skilleri dodgelayayım şeyi değil zaten hiç bir sc onu şu an yapamaz meta cok kötü gidip tw kog alıyorsun scsin diye evade açıyosun ama rakip jung hecarim falan alıyor bu metada çar hiç bi işe yaramıyor :D şu an scdeki tek sorun farm gibi diğer şeyleri gayet ideal gibi
ben cok anlamadim
Post automatically merged:

Tam bilgim yok ama scriptlik bişiler olabilir
bencede olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum belirli herolarla karşılaştığın zaman yapacak bir şeyin yok dostum kimi zaman sc kapatıp oynaman gerekebilir her şeyide sc den beklememek lazım değil mi :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk benim main yasuo da oynamaktanda cok zevk alıyorum ama bunun için bi cfg varmıdır acaba

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aşırı dodge kötü olabiliyor. evet sc de çoklu hedeflerde sapıtma ben de yaşadım ama minyon konusunda bir sıkıntı ile karşılaşmadım nedense

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dodge sırasında birçokkez adamların içinde kaldığım oldu galiba bu tamamiyle kendimizin yerleşmemize bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...