WSReborn Ban Yememek İçin Ne Yapmak Gerekiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bir kişiye yazıyorum, cevap vermiyor. Size sorayım, 1 yıl önce hileyi kullanıyordum, 3 hesabım ban yedi. Adamlar 1 yıl ban yememiş öyle diyorlar, ben kullanırken evade kullanmıyordum. Ne yaparsak ban yemiyoruz, anlamadım. Şu anda hile koruması çalışmasından dolayı ban yemiyorlar olabilir mi? Çünkü Evade dahi kullanmama rağmen ban yemiştim. Hatta ana hesabım hile açmamama rağmen ban yedi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kral evade kapalı oynarsan büyük ihtimalle ban yemessin ama her hile gibi bir gün ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kral evade kapalı oynarsan büyük ihtimalle ban yemessin ama her hile gibi bir gün ban yersin
Adamsın, peki bir şey sormak istiyorum. Örnek hileyi açtık, bir lige kadar kastık, diyelim. Dahada hileyi açmadık, ban yer miyim ilerde? Peki, bu konuda ne diyorsun? Şu anda undetected diyor, hileye anladığım kadarıyla oyun algılamıyor. Peki, hile fark edilmeden kastım yüksek liglerde hileyi bıraktım ve uzun süre hilesiz oynadım, ban yer miyim?

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
onlar 1 yıl hiç ban yememiş diye sende yemeyeceksin diye bir şey yok onların şansına ban dalgasının olmadığı zamanlar oynamış olabilirler daha az raporlanmış olabilir. Bunları göz ününde bulundurursan normal yani birde 1 yılda 3 hesap banlatmışsın çok değil bence normal karşılamasın bunları. Ban yedikten sonra log cleaner kullanman senin yararına olur çünkü flag yersen eğer daha hızlı ban yersin hile kullanmadığın hesaplarda banlanması ihtimal dahilinde.
Log Cleaner için bu konuya göz atabilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/l...script-ban-surenizi-uzatin-01-01-2022.203224/

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
onlar 1 yıl hiç ban yememiş diye sende yemeyeceksin diye bir şey yok onların şansına ban dalgasının olmadığı zamanlar oynamış olabilirler daha az raporlanmış olabilir. Bunları göz ününde bulundurursan normal yani birde 1 yılda 3 hesap banlatmışsın çok değil bence normal karşılamasın bunları.
1 yılda değil, 1 ay içinde 3 hesabım banlandı. 1 yıl önce oldu bu olay. Ondan sonra hileyi bıraktım, fakat şu anda millet '1 yıl yemiyorsun falan' diyorlar, o yüzden bir daha denemeyi düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ban yememek için ban waveden 2-3 hafta önce oyunu bırakman lazım kardeşim başka çözümü yok banwave geldiğin nasıl anlıcaz dersen Yukardan vahiy inmedikçe anlaman zor :D

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
1 yılda değil, 1 ay içinde 3 hesabım banlandı. 1 yıl önce oldu bu olay. Ondan sonra hileyi bıraktım, fakat şu anda millet '1 yıl yemiyorsun falan' diyorlar, o yüzden bir daha denemeyi düşünüyorum.
ban dalgalarına denk gelmiş olabilirsin yine dediğim gibi raporlamada etki etmiş olabilir herkese aynı derecede etki etmiyor olabilir bunu bilemeyiz

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ban yememek için ban waveden 2-3 hafta önce oyunu bırakman lazım kardeşim başka çözümü yok banwave geldiğin nasıl anlıcaz dersen Yukardan vahiy inmedikçe anlaman zor :D
Peki, bu '1 yıldır ban yemiyorum. Nasıl ban yediriyorsunuz hesaplarınızı?' diyenler, nasıl hiç ban yedirtmiyor hesaplarına, anlamıyorum. Ben de hiç ban yesin istemiyorum, bir yardımcı gibi sc kullanmak istiyorum.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Peki, bu '1 yıldır ban yemiyorum. Nasıl ban yediriyorsunuz hesaplarınızı?' diyenler, nasıl hiç ban yedirtmiyor hesaplarına, anlamıyorum. Ben de hiç ban yesin istemiyorum, bir yardımcı gibi sc kullanmak istiyorum.
tamamiyle onların şansı ban dalgalarında kullanmamışlar o yüzden ban yememişler şöyle söyleyeyim ban dalgası varken kullanırsan zaten riot bazı şeyleri flagliyor scriptlerde bu flaglı şeyleri kullandığı için riot direkt tespit edip banlıyor otomatik olarak ban dalgası dışında da demek ki çok raporlanmamışlar ki ban yememişler bunu diyen kişi sayısıda azdır kimse ban yemiyor diye bir şey yok illa ban yeniyor tespit edilmemiş bile olsa script.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
tamamiyle onların şansı ban dalgalarında kullanmamışlar o yüzden ban yememişler şöyle söyleyeyim ban dalgası varken kullanırsan zaten riot bazı şeyleri flagliyor scriptlerde bu flaglı şeyleri kullandığı için riot direkt tespit edip banlıyor otomatik olarak ban dalgası dışında da demek ki çok raporlanmamışlar ki ban yememişler bunu diyen kişi sayısıda azdır kimse ban yemiyor diye bir şey yok illa ban yeniyor tespit edilmemiş bile olsa script.
Peki, ne önerirsiniz? Siz LoL'de sc kullanıyor musunuz, veya başka bir şey tavsiyeniz nedir? İstediğim sadece ustalığa kadar hesabımı çıkarmak istiyorum. Şu anda Zümrüt-Elmas arası Elo'dayım.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Peki, ne önerirsiniz? Siz LoL'de sc kullanıyor musunuz, veya başka bir şey tavsiyeniz nedir? İstediğim sadece ustalığa kadar hesabımı çıkarmak istiyorum. Şu anda Zümrüt-Elmas arası Elo'dayım.
kullandığın scriptin kalitesine göre değişir bu durum yüksek ranka kasacaksan wsreborn ile ban yeme olasılığın yüksek çünkü evadesi aşırı belli ediyor paralı scriptleri deneyebilirsin hanbot(bypasslı şekilde kullanabilirsin),bgx,legendsense.
wsrebornda evadeyi çok kullanmanı önermem yüksek eloda çünkü fazla rapor yersin belli ettiği için cc moduna alabilirsin tek yapabileceğin bu olur wsrebornda.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kullandığın scriptin kalitesine göre değişir bu durum yüksek ranka kasacaksan wsreborn ile ban yeme olasılığın yüksek çünkü evadesi aşırı belli ediyor paralı scriptleri deneyebilirsin hanbot(bypasslı şekilde kullanabilirsin),bgx,legendsense.
wsrebornda evadeyi çok kullanmanı önermem yüksek eloda çünkü fazla rapor yersin belli ettiği için cc moduna alabilirsin tek yapabileceğin bu olur wsrebornda.
Evade zaten kullanmıyorum hiç bir şekilde... Hile hariç başka bişey varmı tavsiyen hiç bir şekilde ban yemek istemiyorum.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Evade zaten kullanmıyorum hiç bir şekilde... Hile hariç başka bişey varmı tavsiyen hiç bir şekilde ban yemek istemiyorum.
Allaha dua et Allahım lütfen ban yemiyim diye belki tutar cidden yapabileceğin çok bir şey yok ban konusunda evade kapatmaktan başka kimse %100 ban yememe garantisi veremez %1 bile olsa o ihtimal her zaman vardır ban dalgasında yersin rapordan yersin illa bir şekilde yiyorsun tamamiyle şansa kalmış.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Allaha dua et Allahım lütfen ban yemiyim diye belki tutar cidden yapabileceğin çok bir şey yok ban konusunda evade kapatmaktan başka kimse %100 ban yememe garantisi veremez %1 bile olsa o ihtimal her zaman vardır ban dalgasında yersin rapordan yersin illa bir şekilde yiyorsun tamamiyle şansa kalmış.
Olayı yanlış anlıyorsun diyorum ki hile hariç bir önerin tavsiyen varmı üst liglere kasabilmem için makro vs önerin?

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Olayı yanlış anlıyorsun diyorum ki hile hariç bir önerin tavsiyen varmı üst liglere kasabilmem için makro vs önerin?
özür dilerim o kısmı yanlış okumuşum dikkatsizliğime gelmiş kusura bakma lütfen makro kullandığın heroya göre makro yapılabilecek bir çarsa yapıp ufakta olsa katkı sağlayabilir sana yada 3. parti porofessor tarzı oyununa yardımcı olacak ek yazılımlar kullanabilirsin ama hile dışında çok oynanışa müdahale edebileceğin bir şey yok.(external hileler var fakat bunun hakkında çok bilgim yok bilmiyorum isim falan bu konuyu araştırırsan bulabilirsin belki hiç ban yemeyecek bir şey)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka paraya kıyıp bi tık iyi bi sc alabilirsin

bence gold plat arası yemez ya

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
evade kapalı + legit configler var forumda
Emimisin, ban yedirtmez mi hiçbir şekilde? Ban yemem yani, diyorsun?

Konu hakkında soracaklarımı arkadaşlar yeterince cevapladı. Herkese teşekkür ederim, güzel muhabbetleri ve gelip üşenmeyip yazdıkları için. Sağlıcakla kalın, iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
loglandıysan 1 hesap farklı açıp hile açmasan bile ban yersin geçmişin temiz değilse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...