Adamsın, peki bir şey sormak istiyorum. Örnek hileyi açtık, bir lige kadar kastık, diyelim. Dahada hileyi açmadık, ban yer miyim ilerde? Peki, bu konuda ne diyorsun? Şu anda undetected diyor, hileye anladığım kadarıyla oyun algılamıyor. Peki, hile fark edilmeden kastım yüksek liglerde hileyi bıraktım ve uzun süre hilesiz oynadım, ban yer miyim?kral evade kapalı oynarsan büyük ihtimalle ban yemessin ama her hile gibi bir gün ban yersin
1 yılda değil, 1 ay içinde 3 hesabım banlandı. 1 yıl önce oldu bu olay. Ondan sonra hileyi bıraktım, fakat şu anda millet '1 yıl yemiyorsun falan' diyorlar, o yüzden bir daha denemeyi düşünüyorum.onlar 1 yıl hiç ban yememiş diye sende yemeyeceksin diye bir şey yok onların şansına ban dalgasının olmadığı zamanlar oynamış olabilirler daha az raporlanmış olabilir. Bunları göz ününde bulundurursan normal yani birde 1 yılda 3 hesap banlatmışsın çok değil bence normal karşılamasın bunları.
ban dalgalarına denk gelmiş olabilirsin yine dediğim gibi raporlamada etki etmiş olabilir herkese aynı derecede etki etmiyor olabilir bunu bilemeyiz1 yılda değil, 1 ay içinde 3 hesabım banlandı. 1 yıl önce oldu bu olay. Ondan sonra hileyi bıraktım, fakat şu anda millet '1 yıl yemiyorsun falan' diyorlar, o yüzden bir daha denemeyi düşünüyorum.
Peki, bu '1 yıldır ban yemiyorum. Nasıl ban yediriyorsunuz hesaplarınızı?' diyenler, nasıl hiç ban yedirtmiyor hesaplarına, anlamıyorum. Ben de hiç ban yesin istemiyorum, bir yardımcı gibi sc kullanmak istiyorum.Ban yememek için ban waveden 2-3 hafta önce oyunu bırakman lazım kardeşim başka çözümü yok banwave geldiğin nasıl anlıcaz dersen Yukardan vahiy inmedikçe anlaman zor
tamamiyle onların şansı ban dalgalarında kullanmamışlar o yüzden ban yememişler şöyle söyleyeyim ban dalgası varken kullanırsan zaten riot bazı şeyleri flagliyor scriptlerde bu flaglı şeyleri kullandığı için riot direkt tespit edip banlıyor otomatik olarak ban dalgası dışında da demek ki çok raporlanmamışlar ki ban yememişler bunu diyen kişi sayısıda azdır kimse ban yemiyor diye bir şey yok illa ban yeniyor tespit edilmemiş bile olsa script.Peki, bu '1 yıldır ban yemiyorum. Nasıl ban yediriyorsunuz hesaplarınızı?' diyenler, nasıl hiç ban yedirtmiyor hesaplarına, anlamıyorum. Ben de hiç ban yesin istemiyorum, bir yardımcı gibi sc kullanmak istiyorum.
Peki, ne önerirsiniz? Siz LoL'de sc kullanıyor musunuz, veya başka bir şey tavsiyeniz nedir? İstediğim sadece ustalığa kadar hesabımı çıkarmak istiyorum. Şu anda Zümrüt-Elmas arası Elo'dayım.tamamiyle onların şansı ban dalgalarında kullanmamışlar o yüzden ban yememişler şöyle söyleyeyim ban dalgası varken kullanırsan zaten riot bazı şeyleri flagliyor scriptlerde bu flaglı şeyleri kullandığı için riot direkt tespit edip banlıyor otomatik olarak ban dalgası dışında da demek ki çok raporlanmamışlar ki ban yememişler bunu diyen kişi sayısıda azdır kimse ban yemiyor diye bir şey yok illa ban yeniyor tespit edilmemiş bile olsa script.
kullandığın scriptin kalitesine göre değişir bu durum yüksek ranka kasacaksan wsreborn ile ban yeme olasılığın yüksek çünkü evadesi aşırı belli ediyor paralı scriptleri deneyebilirsin hanbot(bypasslı şekilde kullanabilirsin),bgx,legendsense.Peki, ne önerirsiniz? Siz LoL'de sc kullanıyor musunuz, veya başka bir şey tavsiyeniz nedir? İstediğim sadece ustalığa kadar hesabımı çıkarmak istiyorum. Şu anda Zümrüt-Elmas arası Elo'dayım.
Evade zaten kullanmıyorum hiç bir şekilde... Hile hariç başka bişey varmı tavsiyen hiç bir şekilde ban yemek istemiyorum.kullandığın scriptin kalitesine göre değişir bu durum yüksek ranka kasacaksan wsreborn ile ban yeme olasılığın yüksek çünkü evadesi aşırı belli ediyor paralı scriptleri deneyebilirsin hanbot(bypasslı şekilde kullanabilirsin),bgx,legendsense.
wsrebornda evadeyi çok kullanmanı önermem yüksek eloda çünkü fazla rapor yersin belli ettiği için cc moduna alabilirsin tek yapabileceğin bu olur wsrebornda.
Allaha dua et Allahım lütfen ban yemiyim diye belki tutar cidden yapabileceğin çok bir şey yok ban konusunda evade kapatmaktan başka kimse %100 ban yememe garantisi veremez %1 bile olsa o ihtimal her zaman vardır ban dalgasında yersin rapordan yersin illa bir şekilde yiyorsun tamamiyle şansa kalmış.Evade zaten kullanmıyorum hiç bir şekilde... Hile hariç başka bişey varmı tavsiyen hiç bir şekilde ban yemek istemiyorum.
Olayı yanlış anlıyorsun diyorum ki hile hariç bir önerin tavsiyen varmı üst liglere kasabilmem için makro vs önerin?Allaha dua et Allahım lütfen ban yemiyim diye belki tutar cidden yapabileceğin çok bir şey yok ban konusunda evade kapatmaktan başka kimse %100 ban yememe garantisi veremez %1 bile olsa o ihtimal her zaman vardır ban dalgasında yersin rapordan yersin illa bir şekilde yiyorsun tamamiyle şansa kalmış.
özür dilerim o kısmı yanlış okumuşum dikkatsizliğime gelmiş kusura bakma lütfen makro kullandığın heroya göre makro yapılabilecek bir çarsa yapıp ufakta olsa katkı sağlayabilir sana yada 3. parti porofessor tarzı oyununa yardımcı olacak ek yazılımlar kullanabilirsin ama hile dışında çok oynanışa müdahale edebileceğin bir şey yok.(external hileler var fakat bunun hakkında çok bilgim yok bilmiyorum isim falan bu konuyu araştırırsan bulabilirsin belki hiç ban yemeyecek bir şey)Olayı yanlış anlıyorsun diyorum ki hile hariç bir önerin tavsiyen varmı üst liglere kasabilmem için makro vs önerin?
bence gold plat arası yemez yakullandığın scriptin kalitesine göre değişir bu durum yüksek ranka kasacaksan wsreborn ile ban yeme olasılığın yüksek çünkü evadesi aşırı belli ediyor paralı scriptleri deneyebilirsin hanbot(bypasslı şekilde kullanabilirsin),bgx,legendsense.
wsrebornda evadeyi çok kullanmanı önermem yüksek eloda çünkü fazla rapor yersin belli ettiği için cc moduna alabilirsin tek yapabileceğin bu olur wsrebornda.
Yemez diye bişey yok ben o zaman gold elodaydım yedim.kanka paraya kıyıp bi tık iyi bi sc alabilirsin
bence gold plat arası yemez ya
Emimisin, ban yedirtmez mi hiçbir şekilde? Ban yemem yani, diyorsun?evade kapalı + legit configler var forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?