WSReborn Ban Yememek İçin Ne Yapmak Gerekiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dostum benim sezon 9dan beri kullandığım hesap yıllarca ban yemedi ben burdaki bir sürü scripti kullandım en sonda patladı hesabım ama benim hatamdı biraz fazla report aldım. yani sonuçta hile kullanıyosun şuan rapor yemediğin sürece banlatmıyor fakat bir anda ban wave ile beraber ban yiyebilirsin. Risk her zaman var legit oynamaya bak.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hacı valla fresh hesap alırsan direkt ban yiyprusn elinle 30 a kadar kas sonra evade aç her boku aç ban yemezsin ben 1 yıldır kullanıyorul evade açık ban man yemedim hala

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Her hilenin ana kuralıdır belli etmemek eğer edersen her oyunda ban yersin sonradan ban yeme olayına gelirsek de 1 hafta içinde yememişsen ve dosyaları tamamen sildiğine eminsen bir daha ban yiyeceğini düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
banwawe zamanına denk gelirsen yada ticked uzerinden videolu paylaşımda ban atarlar her türlü hile banlanıyor

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Legit oynayarak report yemediğin sürece ban durumundan kaçınabilirsin. Ban dalgası gelirse eğer gg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende birşey sormak istiyorum 1 2 yıl oluyor indirdiğim gibi maça girdiğim an ban yiyordum nedni ney

Turancı biri
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
knk evadeyi kapat bide combo hızını insancıl yap

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
1 yıl önce ban yemenin sebebi ban dalgasına yakalanmış olmandır. Şuan script kullanan her hesap riskte zaten. Onun haricinde vanguard gelmeden ban yeme olasılığı düşük. Ellerimle Rito'ya ticket atıp script olan birini kanıtlarıyla sunmama rağmen ban atmayıp cevap olarak "KVKK gereği aldığı cezayı söyleyemiyoruz." diyip işin içinden çıkıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oynadığınız heronun da çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Bazı çarlar çok belli ediyor sc olduğunu ve evet evade noktasında titreme olunca da direkt sc diye yapıitırıyorlar

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
BANA ARADA SIRADA VAHIY GELIYOR arada kanka söylerım sana ban atmazlar çocuk banlardan bıkmış ağlıyomuş derım :soner:

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Legit configler var onları kullanabilirsiniz evade kapatabilirsin ve en önemlisi ticked yememeye dikkat etmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bu ban işleri bazen legit oynamama yüzünden bazen ise tamamen rastgele ban waveden dolayı olabiliyor.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Peki, bu '1 yıldır ban yemiyorum. Nasıl ban yediriyorsunuz hesaplarınızı?' diyenler, nasıl hiç ban yedirtmiyor hesaplarına, anlamıyorum. Ben de hiç ban yesin istemiyorum, bir yardımcı gibi sc kullanmak istiyorum.
reportlanmaya başladıklarında bunu diyemiyorlar malesef ben ona bakarsan 2-3 yıldır kullanıyordum ta ki ban yiyene kadar son zamanlarda o durum değişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...