dostum benim sezon 9dan beri kullandığım hesap yıllarca ban yemedi ben burdaki bir sürü scripti kullandım en sonda patladı hesabım ama benim hatamdı biraz fazla report aldım. yani sonuçta hile kullanıyosun şuan rapor yemediğin sürece banlatmıyor fakat bir anda ban wave ile beraber ban yiyebilirsin. Risk her zaman var legit oynamaya bak.
hacı valla fresh hesap alırsan direkt ban yiyprusn elinle 30 a kadar kas sonra evade aç her boku aç ban yemezsin ben 1 yıldır kullanıyorul evade açık ban man yemedim hala
Her hilenin ana kuralıdır belli etmemek eğer edersen her oyunda ban yersin sonradan ban yeme olayına gelirsek de 1 hafta içinde yememişsen ve dosyaları tamamen sildiğine eminsen bir daha ban yiyeceğini düşünmüyorum
1 yıl önce ban yemenin sebebi ban dalgasına yakalanmış olmandır. Şuan script kullanan her hesap riskte zaten. Onun haricinde vanguard gelmeden ban yeme olasılığı düşük. Ellerimle Rito'ya ticket atıp script olan birini kanıtlarıyla sunmama rağmen ban atmayıp cevap olarak "KVKK gereği aldığı cezayı söyleyemiyoruz." diyip işin içinden çıkıyor.
oynadığınız heronun da çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Bazı çarlar çok belli ediyor sc olduğunu ve evet evade noktasında titreme olunca da direkt sc diye yapıitırıyorlar
Peki, bu '1 yıldır ban yemiyorum. Nasıl ban yediriyorsunuz hesaplarınızı?' diyenler, nasıl hiç ban yedirtmiyor hesaplarına, anlamıyorum. Ben de hiç ban yesin istemiyorum, bir yardımcı gibi sc kullanmak istiyorum.
reportlanmaya başladıklarında bunu diyemiyorlar malesef ben ona bakarsan 2-3 yıldır kullanıyordum ta ki ban yiyene kadar son zamanlarda o durum değişti.