WSReborn banlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Tamamen şans detected olsaydı hile forumda ki herkes yerdi sadece sen değil dostum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tamamiyle şans. 200 oyun atarsın bişey olmaz bi oyun git gg :)

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
2 ay oldu hileyi kullanıyor ban yemedim ki siz hangi programlar hileyi kullanmıştır

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben uzun süredir kullanıyorum ban yemedim vallaha bilemem artık şanssızlığına diyelim ya da rep yedikten sonra kontrolle ban yemişsindir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
i got banned on main and keep playing in secondary for like, 6 months and 0 ban, i just dont know how :pkicat:

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Mesela nasıl legit oynadın :DD evadeyi kapatınca legit olmuyor ki adam kite atınca bile bu çocuk nasıl böyle kite atıyor diyip reportluyorlar yada skilshot gerektiren bi heroda sürekli skill tutturuncada adam reportu koyuyor sen nasıl hayatta kaldın bu kadar :D ne oynadın yani sorakamı :D
Boş konuşuyorsun kanka vallahi sezon 13 uzun süre tr kog 1 sonrasında 15 sıra kadar düştüm zümrüt elo da, bu sezon da ay basına kadar tr 1 dım suan da 20 kusurlarda hesap 10 senelik main hesapta kog gibi scnin hero secım kısmında anlaşıldığı yerde her gün report yiyorum 3 hesap banlattım ama dediğin gibi 1 ayda veya 10 oyunda değil 6 7 aylık periyotta.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaş güzel söylemiş kullanıp kullanmamak sizin elinizde lakin kendi durumumdan da bahsedeceğim ki insanlar bilgilensin. WSreborn ile çıktığından beri oynuyorum. Şimdiye kadar 1 kere ban yedik onda da toplu yedik zaten banwave vardı. Ana hesaplarınızda kullanmamalısınız zaten scripti, açın yan hesabınızı derecelide kasın istediğiniz ranka. Benim için veya burdaki arkadaş için önemli olmadığı için kullanılmış ve sizler de kullanabilirsiniz tercih meselesi sonuçta. Şuan dia eloda rage bir şekilde oynuyorum ve gayet de bansız bir şekilde gidiyor. Yarın öbür gün ne olur bilemeyiz tabii. Neyse çok uzattık. Sizlere iyi oyunlar ve forumlar dilerim. İyi kekler :D

Trashware
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Mesela böyle söyleyen arkadaşlara inanmayın canlarım :D siz bilirsiniz birader. Ben kullanmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sonu hüsran main hesapta önermiyorum. urfta 2 3 report ye direkt hesap askıya alındı kesinlikle dt şuan bu script
bak senin düşüncen farklı ben bu zamana kadar wsreborn dan 1 kere ban yedım odan sonra yenı hesap kastım hesap şu an 72 level diamond elo ban yemıyor şimdi bazıları açtıgı gibi ban yiyor bazıları yemıyor dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Mesela böyle söyleyen arkadaşlara inanmayın canlarım :D siz bilirsiniz birader. Ben kullanmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sonu hüsran main hesapta önermiyorum. urfta 2 3 report ye direkt hesap askıya alındı kesinlikle dt şuan bu script
Aynı fikirdeyim, böyle banlanmıyorum kanki havalarıyla gezenlere inanmayın. Güncel olarak kullanmasam da önceden ban dalgası olmamasına rağmen 3,4 hesabım yasaklanmıştı, şuan da böyle şeyler olabilir. Script ile oynayacaksanız ana hesabınızla oynamayın.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yamadan sonraki altıncı maçım, hala kullanıyorum. Diamond 3 range

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
herseyı fullersenız anca oyle olur bende bayadır ban yemedım

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
0 dan dia 4 50 seviye hesap kastım evade açık dodgeler full rage config belli ederek her el report yedim ban yemedim saygılar hile gayet iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...