Boş konuşuyorsun kanka vallahi sezon 13 uzun süre tr kog 1 sonrasında 15 sıra kadar düştüm zümrüt elo da, bu sezon da ay basına kadar tr 1 dım suan da 20 kusurlarda hesap 10 senelik main hesapta kog gibi scnin hero secım kısmında anlaşıldığı yerde her gün report yiyorum 3 hesap banlattım ama dediğin gibi 1 ayda veya 10 oyunda değil 6 7 aylık periyotta.Mesela nasıl legit oynadınD evadeyi kapatınca legit olmuyor ki adam kite atınca bile bu çocuk nasıl böyle kite atıyor diyip reportluyorlar yada skilshot gerektiren bi heroda sürekli skill tutturuncada adam reportu koyuyor sen nasıl hayatta kaldın bu kadar
ne oynadın yani sorakamı
![]()
bak senin düşüncen farklı ben bu zamana kadar wsreborn dan 1 kere ban yedım odan sonra yenı hesap kastım hesap şu an 72 level diamond elo ban yemıyor şimdi bazıları açtıgı gibi ban yiyor bazıları yemıyor dostum.Mesela böyle söyleyen arkadaşlara inanmayın canlarımsiz bilirsiniz birader. Ben kullanmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sonu hüsran main hesapta önermiyorum. urfta 2 3 report ye direkt hesap askıya alındı kesinlikle dt şuan bu script
sanmıyorum knk 10 lvllik hesaplarım full sc kastım suan 40 lvlşimdi yüksek elolarda oynamadım bilemiyorum ama 30 seviye altı veya düşük elolardaki maçlarda direkt banlıyo
Aynı fikirdeyim, böyle banlanmıyorum kanki havalarıyla gezenlere inanmayın. Güncel olarak kullanmasam da önceden ban dalgası olmamasına rağmen 3,4 hesabım yasaklanmıştı, şuan da böyle şeyler olabilir. Script ile oynayacaksanız ana hesabınızla oynamayın.Mesela böyle söyleyen arkadaşlara inanmayın canlarımsiz bilirsiniz birader. Ben kullanmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sonu hüsran main hesapta önermiyorum. urfta 2 3 report ye direkt hesap askıya alındı kesinlikle dt şuan bu script
knk belli etmeden oynadıysan ban yememiş olabilirmisin. ben en son sc draven yaptım belirtmesemde ban yedim.sanmıyorum knk 10 lvllik hesaplarım full sc kastım suan 40 lvl
arada belli ettimde kite atan karakterler oynamıyorumknk belli etmeden oynadıysan ban yememiş olabilirmisin. ben en son sc draven yaptım belirtmesemde ban yedim.