Çözüldü WSReborn Blitzcrank Q'sunu otomatik olarak düşmana atma ayarı nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
WSReborn hilesinde Blitzcrank Q'sunu otomatik olarak düşmana atmasını istiyorum ama bir türlü ayarlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ping değerin görükmüyorsa space bastığında kite atmak veya skill atmak yerine adamın dibine gidip öyle vuruyor Ctrl F yapıp sorunun çözüldüğünü görebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Elin her zaman kombo tusunda da olmasın güzel bir anda bas yoksa kaçırma ihtimali çok yüksek.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ctrl+f yaparak fps ve ping gostergeni açıp default ayarlarda space basarak q sünü attırırsın kral ekstra bi ayar yapmana gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga hileyi açıp maça girdim dediğiniz gibi ctrl f yaptım fps ve ms göstergesi geldi ama space bastıgım halde halen adamın yanına gidiyor ayarlarım da mı sorun var anlamadım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
aga hileyi açıp maça girdim dediğiniz gibi ctrl f yaptım fps ve ms göstergesi geldi ama space bastıgım halde halen adamın yanına gidiyor ayarlarım da mı sorun var anlamadım
Hocam discord var mı yardım edeyim mh nin discord'unda varsanız sohbete bir nokta koyun arayayım halledelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...