Hocam bu yüzden kaynaklanıyor eğer açarsan problem çözülür CTRL+F tuşlarıyla açabilirsin bunu hiçbir zaman kapatma hep aynı problemle karşılaşırsın açık kalacak yanikapalı ikisi de
Hocam space tuşuna basılı tutacaksın zaten otomatik atar zaten tam olarak nedir problem atmıyor muWSReborn hilesinde Blitzcrank Q'sunu otomatik olarak düşmana atmasını istiyorum ama bir türlü ayarlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
aga space basılı tutmuyorum 1 kere basıyorum adama vurmak için dibine giriyorHocam space tuşuna basılı tutacaksın zaten otomatik atar zaten tam olarak nedir problem atmıyor mu
Fps ve ms göstergeleri açık mı hocamaga space basılı tutmuyorum 1 kere basıyorum adama vurmak için dibine giriyor
kapalı ikisi deFps ve ms göstergeleri açık mı hocam
Hocam bu yüzden kaynaklanıyor eğer açarsan problem çözülür CTRL+F tuşlarıyla açabilirsin bunu hiçbir zaman kapatma hep aynı problemle karşılaşırsın açık kalacak yanikapalı ikisi de
Hocam discord var mı yardım edeyim mh nin discord'unda varsanız sohbete bir nokta koyun arayayım halledelimaga hileyi açıp maça girdim dediğiniz gibi ctrl f yaptım fps ve ms göstergesi geldi ama space bastıgım halde halen adamın yanına gidiyor ayarlarım da mı sorun var anlamadım
space ye bastığın zaman atması lazım hocamWSReborn hilesinde Blitzcrank Q'sunu otomatik olarak düşmana atmasını istiyorum ama bir türlü ayarlayamadım. Yardımcı olur musunuz?