Çözüldü WSReborn çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Uzun zamandır LoL'e girmiyordum. LoL banwawede bir hesabım ban yedi, o da ana hesaptı. Westteki hesaba geçtim, maç girdim. Scripti açıp oyun başladığında entere basıp bekledim, dıt sesi geldi ama herhangi bir şekilde ne scipt açıldı ne de bir menü geldi, oyun olduğu gibi kaldı. Düzelmiyor da nasıl düzelteceğim bunu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
%temp%, temp ve prefetch klasörlerini temizle, C: içerisindeki wsreborn klasörünü sil. Ayrıca DirectX9 modu açık ise kapat kapalı ise aç, oyunu pencereli tam ekrana al ve CTRL+F ile sağ üstteki FPS göstergesini aç. Şampiyonun yüklendiği zaman enter tuşuna bas yükleme ekranında değil.
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Directx9 modunu kapatıp deneyebilirsin o da olmazsa bir arkadaş windows sürümünü düşürüp denemişti ve olmuştu sen de olmazsa bunu deneyip geri dönüş yaparsın

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
erken injectliyor olabilir misin acaba? birisi erken injectledigi icin acamiyordu da.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
%temp%, temp ve prefetch klasörlerini temizle, C: içerisindeki wsreborn klasörünü sil. Ayrıca DirectX9 modu açık ise kapat kapalı ise aç, oyunu pencereli tam ekrana al ve CTRL+F ile sağ üstteki FPS göstergesini aç. Şampiyonun yüklendiği zaman enter tuşuna bas yükleme ekranında değil.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...