𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
hile sağdaki hileler bölümüne taşınacak mı konuyu görene kadar böyle bir hile olduğundan haberim yoktu
wpredictte dene bi eğer tutturamazsa hpredicti denersin bizi de bilgilendirmiş olursun çok denenecek şey var detaylı olarak konu açacağız yakında zatenirelia oynarken windpredicti mi hpredicti mi kullancağız acaba ?
tamam deneyeceğim maç bitince yazarım burayawpredictte dene bi eğer tutturamazsa hpredicti denersin bizi de bilgilendirmiş olursun çok denenecek şey var detaylı olarak konu açacağız yakında zaten
kanka wsr de şimdi kullanılan tuşlar nasıl değiştiriliyor f1 de menu açma var onu kapatmak istiyorumwpredictte dene bi eğer tutturamazsa hpredicti denersin bizi de bilgilendirmiş olursun çok denenecek şey var detaylı olarak konu açacağız yakında zaten
kral menünü ss ini atar mısınkanka wsr de şimdi kullanılan tuşlar nasıl değiştiriliyor f1 de menu açma var onu kapatmak istiyorum
kral menünü ss ini atar mısın
kral menünü ss ini atar mısın
burada f1 lik ne var onu anlamadım benPost automatically merged:
f1i değişcem tek
kanka ben sabit kamerada oynamıyorum ondan dolayı f1 basıp duruyorum f1 basınca şu menü ekrana çıkıyor ve shift veya f1 basana kadar hile çalışmıyor bu yüzden değişmem lazımburada f1 lik ne var onu anlamadım ben
kankam sc de onun için değiştirme yeri yok baktım bulamadım lolün oyun için ayarlarından değiştir f1 i başka tuşa atakanka ben sabit kamerada oynamıyorum ondan dolayı f1 basıp duruyorum f1 basınca şu menü ekrana çıkıyor ve shift veya f1 basana kadar hile çalışmıyor bu yüzden değişmem lazım
f1 e alıştım ondan yoksa biliyorum bendwe ılşsdjfmkıpşsdfgkankam sc de onun için değiştirme yeri yok baktım bulamadım lolün oyun için ayarlarından değiştir f1 i başka tuşa ata