WSReborn için ekstra ayar yapılması gerekiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sitenin kendi hilesini yeni yeni kullanmaya başladım ve ilk defa script kullanıyorum ama Basic ayarlarıyla oynuyorum. Ekstra bir ayar yapmam gerekiyorsa yapmadım yani sorum da bunun üzerine. Ekstra yapmam gereken ayarlamalar var mı? Mesela Zed oynadım. Sadece W, Q, E kullanıyor, geri dönmeleri yapmıyor ve hiçbir zaman ulti atmıyor. Kendim yapmam lazım ama Ezreal oynarken mesela çok rahat oluyorsun, bir şey yapmana gerek yok. İki karakteri de oynarken ekstra ayar yapmıyorum fakat biri oynanacak seviyede, birisi de oynanılamayacak seviyede. Eğer varsa script ile güzel oluyor ve script kullanırken sırıtmıyor dediğiniz karakterler, tavsiye almak isterim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ekstra ayarları tabiki de yapman lazım. Önerim olarak forumda bulunan bilindik configler üzerinden kendine uygun olanı seçip kendine uygun şekilde oynadığın herolarda düzenlemeler yapmak. Kendinde sıfırdan oynadığın herolara config ayarlayabilirsin. Nasıl ayarlayacağım diyorsan yine forumda arama ksımına "wsreborn rehber" yazarak bu sorunun cevabına ulaşabilirsin.
Hatta örnek ve detaylı bir rehberde bırakıyorum: https://memoryhackers.org/konular/w...ar-how-to-use-wsreborn-turkce-english.266548/

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Öncelikle, selam scriptini yeni kullanmaya başladığınız için bazı komboların kötü çalışması veya dediğiniz gibi Zed oynarken ulti atmamanız, hazır ayarların olmamasından kaynaklanabilir. Bu hazır ayarlara "config" adını veriyoruz. Şu anda sizin config'iniz sıfır durumda, dilerseniz kendi oynadığınız karakterlere göre config'i düzenleyebilir veya hazır bir config kullanabilirsiniz. Config önerisi olarak sizlere aşşağıda belirttiklerime bakabilirsiniz

Eğer legit oynamak istiyorsanız, BURAYA TIKLAYARAK ADC main configini kullanabilirsiniz.
Eğer rage oynamak istiyorsanız, BURAYA TIKLAYARAK Pudding configini kullanabilirsiniz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tabiki yapman lazım anteman grip neyler açılır diye bakabilirsin sonra oyunda direk shift tuşuna basılı tutabilir hileyi açabilirsin yada ins de olabilir bayadır kullanmıyorum

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bunun için configler var mesela ADC Main configi öneririm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Zed, Katarina veya akali gibi bir şey oynamayı tercih ediyorum.Bunun için iyi bir yapılandırma var mı?

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eskiden adc mainin cfg si vardı hala mükemmel onu yükle yeter

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İndirdiğin configler senin yeirne otomatik ayar yapar

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Biraz araştırma yapmak lazım forumda çok guzel bilgiler var.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
legit oynamanı öneririm onun içinde adc config var onu kullanabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
siteden config bulup kullan bir ayar yapmana gerek kalmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sen bazı arkadaşlar gibi tamamen elimi sürmeyim sadece space basayım karakter oynasın kafasındasın. Yanlış demiyorum, herkesin sc den aldığı zevk, oynayış tarzı farklıdır. Eğer sadece space basayım hero herşeyi kendi yapsın diyosan Midde syndra viktor oynuycaksın, adc de jinx ashe ezreal oynuycaksın, top lane de olaf darius gibi çarlar ile oynuycaksn. Eğer lig atlamak elmasa kasmak gibi düşüncelerin varsa bu özelliğin bi süre sonra işe yaramıycak hale gelicek. Onun için oynamak istediğin heroyu öncelikle antrenmanda dene. Beğenmediğin özellikleri kapat ya da aç. Alışana kadar hızlı oyunda oyna, ranked girme. Bunlar çok basit, trick şeyler. Hazır config kullansan bile bazı şeyler hoşuna gitmeyebilir. Onun için özellikleri sürekli kullanman gerek

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhaba ayarlarını kendiniz düzenlerseniz daha hoş olur ek olarak config kullanabilirsin daha stabil çalışması için

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence antreman modunda kendinize ve scripte en uygun şampiyonu seçip ayarlarını yapmalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...