Arkadaşlar, hile ile top Lulu oynamayı düşündüm. Öncelikle özel oyunda denedim fakat farm haras yapmıyor. Ormanda sorun yok fakat farmda ne son vuruş ne normal haras yaptıramadım. Tüm ayarları da denedim. Acaba yok mu bunun bir çözümü? Bilgisi olan yazabilir mi?
Merhaba ayarlardan support modunu kapatın support modu açıkken minyonlara oto atak atmaz eğer sorun çözülmez ise C' de ki wsreborn klasörünü silip 1 kere antreman moduna girin ve hileyi aktif edin bu şekilde config dosyanızı sıfırlamış olacaksınız.
Merhaba ayarlardan support modunu kapatın support modu açıkken minyonlara oto atak atmaz eğer sorun çözülmez ise C' de ki wsreborn klasörünü silip 1 kere antreman moduna girin ve hileyi aktif edin bu şekilde config dosyanızı sıfırlamış olacaksınız.
support modunu bulamadım belki de çözüm orada ama 2 farklı pc ile girip birinde başka hesap birinde başka hesap sc ile girdim bir support bir adc gibi düşünebilirsiniz ayarlarını kıyasladım ama farklı olan support moda benzer bir ayar göremedik.
an itibari ile çözümü bulmuş bulunmaktayım Shift menüden ( Orbwalking - Configuration - Sup mode Tik kaldırdım sorun düzeldi )) Belki bir başkasına da lazım olur ^^