Onaylı Üye
site içindeki hileler kısmındaki sc yi kullanırken menüyü yanlışıkla ekranın sol üstüne kaydırdım ve artık menüye erişemiyorum ne yapmam gerekli !!!
Config dosyasını sil komple oyuna gir sc yi tekrardan aktif et dene ama unutma yaptığın ayarların hepsi silinecek.ben default config kullanıyorum ekstra bir şey kullanmıyorum o zaman ne yapmam gerekl
nereden bulabilirim kic disk yada hangi disk te ise wsreborn dosyasını sil (ayarın varsa gidicektir) düzelir belki
nereden bulabileceğimi anlamadım wsreborn dosyalarınıconfig dosyanı sil ve indirdiğin bir configin varsa geri koy yoksa wsrebornu sil yukle
yok config kullanmıyorum da hile dosyaları nerede onu bilmiyorumbelirli bir config kullanıyorsan tekrar configi geri yükle
veya config dosyasını komple sil hileyi yeniden aç
ben default config kullanıyorum ekstra bir şey kullanmıyorum o zaman ne yapmam gereklBilgisayarım'dan C diskine gir WSReborn Klasörünün içindeki config dosyasını sil tekrardan kullandığın config'i at içine
Config dosyasını sil komple oyuna gir sc yi tekrardan aktif et dene ama unutma yaptığın ayarların hepsi silinecek.ben default config kullanıyorum ekstra bir şey kullanmıyorum o zaman ne yapmam gerekl
config dosyasını silersem eğer başka dosya kalmıyor wsrebornun içinde bir problem olur muBilgisayarım'dan C diskine gir WSReborn Klasörünün içindeki config dosyasını sil tekrardan kullandığın config'i at içine
hayır olmazconfig dosyasını silersem eğer başka dosya kalmıyor wsrebornun içinde bir problem olur mu