32 bittin bitmesinden dolayi neden düsürdüler anlamadim bir tür saygi hareketi miBen 32bitten 64 bite çekileceği için son günleri diye herkese açtıkları düşüncesindeyim 64bite getirildiğinde script tekrardan onaylı üye olacak diye düşünüyorum mantıklı geliyor bana aslında
hangi üyeliğe yükseltilecek bir bilgi varmı acabaTekrar yükseltilecek.
eğer dediğin gibi olcaksa mantıklı ama olmassa banlanma süresi kısalırBen 32bitten 64 bite çekileceği için son günleri diye herkese açtıkları düşüncesindeyim 64bite getirildiğinde script tekrardan onaylı üye olacak diye düşünüyorum mantıklı geliyor bana aslında
hangi üye seviyesine?Tekrar yükseltilecek.
en düşük onaylı olması hatta süper üye olması lazımWsreborn normal üyeye çekilmesi bence scriptin daha cok detected olmasını sağlayacak,sizce tekrar onaylı üye veya daha üst bir üye seviyesine çekilmeli mi?
kesinlikleen düşük onaylı olması hatta süper üye olması lazım
Undetected için yapılması gereken bu olsa gereken düşük onaylı olması hatta süper üye olması lazım
zaten 1 hafta sonra kapanıcak hileWsreborn normal üyeye çekilmesi bence scriptin daha cok detected olmasını sağlayacak,sizce tekrar onaylı üye veya daha üst bir üye seviyesine çekilmeli mi?
neden?zaten 1 hafta sonra kapanıcak hile
32 bitten 64 bite çekilecek oyuzden bence yapıldı ki mantıklı bencedeWsreborn normal üyeye çekilmesi bence scriptin daha cok detected olmasını sağlayacak,sizce tekrar onaylı üye veya daha üst bir üye seviyesine çekilmeli mi?
32 bitten 64 bite çekilecek o yüzden. Ne kadar sürer belli değil.