Arkadaşlar, WSReborn'da Ornn oynuyorum. Her şey dört dörtlük çalışıyor fakat E ve R'yi kullanmıyor. Manuel atıyorum, bunun ayarı nedir acaba? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bayağı kurcaladım ama bulamadım. Ulti ve E'yi nasıl aktif edebilirim?
Configlik bir durum değil arkadaşlar yanlış bilgilendirmeyin. ister shaman ister şu ister bu configi kullansın hilede ornn r atması kodlanmamış o yüzden atmaz.
Configlik bir durum değil arkadaşlar yanlış bilgilendirmeyin. ister shaman ister şu ister bu configi kullansın hilede ornn r atması kodlanmamış o yüzden atmaz.
ornnu zaten normalde desteklemiyor script desteklemediği için de çok başarılı bir iş beklememek gerekir ama sniper ayarlarını tamamen sıfırlayıp dene bence ben az önce oynadım yalnızca ultiyi kendim atıyorum
normalde ultiyi otomatik attırmak istediğinde ctrl+r yapıyorsun veya sıçra ulti tuşu z+ctrl bunları denersen belki fight başlatmak istediğinde bu tuşlara bastığında ultiyi atar
default kullansanda aynı şey bşka kullansanda aynı sonucu alıcagını düşünüyorum basitce r ayarlarındadır bulamadıysan ve atmıyorsa ayarı yapılmamış bozuktur