Çözüldü Wsreborn oyuna girince çizgiler görünmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyunda dx9 la oynayınca çizgiler görünmüyor eskiden sorun olmuyordu dx9 dan tiki kaldırınca da oyun içerisinde pikselleşmeler oluyor ekran gidiyor geliyor ne yapmam gerekiyor başına gelen ya da yardımcı olabilecek var mı ?

Çözüm
Hepinizin dediklerini denedim arkadaşlar ama sonuca bağlayamadım ama sorunun benim amd işlemcim olduğunu fark ettim işlemci sürücüsünü ve yazılımını kurunca x11 deki piksellenme sorunu ortadan kalktı sorunum çözüldü çok teşekkür ederim
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
%temp%, temp ve prefetch klasörlerini temizle, C: içerisindeki wsreborn klasörünü sil. Ayrıca DirectX9 modu açık ise kapat kapalı ise aç, oyunu pencereli tam ekrana al ve CTRL+F ile sağ üstteki FPS göstergesini aç. Şampiyonun yüklendiği zaman enter tuşuna bas yükleme ekranında değil.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
DX9 açıksa olmuyor zaten eskisi gibi kapatınca geliyor tam ekranda oynuyorsan bir de çerçevesiz ekrana getirip bi oynar mısın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hepinizin dediklerini denedim arkadaşlar ama sonuca bağlayamadım ama sorunun benim amd işlemcim olduğunu fark ettim işlemci sürücüsünü ve yazılımını kurunca x11 deki piksellenme sorunu ortadan kalktı sorunum çözüldü çok teşekkür ederim

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...