Çözüldü WSReborn rakip Teemo Q attığında şampiyon hiçbir şey yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bunun yüzünden çok öldüm. Teemo Q atıyor, ben düz vuruşla hasar vermeyen şampiyon oynasam bile hiçbir şey yapmıyor. Sadece durup bekliyor, bence düzeltilmesi lazım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bende böyle bi sorun yok büyük ihtimal kullandığın config varsa onunla sıkıntısı var config dosyasını sil tekrar loadla

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Teemo sniper mod barındırıyor WSR desteklemiyor teemoyu. W ve R yi kapatırsan q atar kendisi. Teemoya karşı da oynayabileceğin çarlar arasında jg gank gelirse İlloi.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kullandığım configden de olabilir bilmiyorum @Adc Main configde böyle birşey var mı

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Teemo sniper mod barındırıyor WSR desteklemiyor teemoyu. W ve R yi kapatırsan q atar kendisi. Teemoya karşı da oynayabileceğin çarlar arasında jg gank gelirse İlloi.
ondan bahsetmiyor kör etme etkisi uyguluyor ya kör ken yada yasuo duvarı açıkken vurmuyor karakterler onu soruyor galiba ayarlarda vardı hangisinde hatırlamıyorum ama

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ondan bahsetmiyor kör etme etkisi uyguluyor ya kör ken yada yasuo duvarı açıkken vurmuyor karakterler onu soruyor galiba ayarlarda vardı hangisinde hatırlamıyorum ama
Körken vurmaması normal çünkü düz vuruşu da skilli de engelliyor teemo. WSR de kör yiyince otomatik olarak z yani kaçış mekaniği aktifleşiyor açmak için targetselector veya evade kısmındaki bi butonu açmak lazım şuanda aklıma gelmiyor ama adc main configinde bu sorun yok o configi deneyebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Körken vurmaması normal çünkü düz vuruşu da skilli de engelliyor teemo. WSR de kör yiyince otomatik olarak z yani kaçış mekaniği aktifleşiyor açmak için targetselector veya evade kısmındaki bi butonu açmak lazım şuanda aklıma gelmiyor ama adc main configinde bu sorun yok o configi deneyebilirsin.
zaten onu kullandığım halde vurmadı kanka :D düz vuruşla hasan vurandan bahsetmiyom

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
ne alaka bro acıklamayı okumadan yorum yapma biz temo oynamıyoruz temonun karşısındayız.
sorun büyük ihtimalle configden kaynaklanıyor . moncheri yada adcmain config kullanmayı deneyebilirsiniz .

cfg nasıl atarım :
C:\wsreborn\config konumuna geliniz ve yüklediğiniz cfg dosyasını içine atınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Teemo, shen başka gelmedi aklıma varsa eğer yazın, bu karakterler karşısında oynarken kör ederse veya alan açarsa vuramaman için çar hiç bir şekilde vurmadan boş boş koşuyor ne düz vuruş ne skil atmıyor, teemo kör etkisi veya shenin alanı bitmeden vurmuyor, teemo Q'sunda kimseye, Shen alanında içinde duran kimseye hasar vurmuyor, Bu ilk başından beri böyle wsrebornda, ancak bu güzel birşey bence o esnada kaçıyorsun kör olduğun veya hasar veremediğin için

BU HAYATTA KOKLAYAN DEĞİL OSURAN OL
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
config kaynaklı kardeşim bendede vardı sorun sildim düzenledim oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...