Onaylı Üye
Arkadaşlar bana öyle bir config önerin ki. Samirada bütün skilleri dodgelesin takır takır kombo yapsın. sc olduğum belli olsun bütün ayarlar en yüksekde olsun. yardımcı olur musunuz ?
sc undetected kaldığı sürece istediği kadar belli etsin ban yemezban yersin kral emeğine yazık oluurr
Yer kardeşim, manuel ban yiyorsun rapordan.sc undetected kaldığı sürece istediği kadar belli etsin ban yemez
https://memoryhackers.org/konular/u...s-wsreborn-adc-main-config-14-02-2023.256045/Arkadaşlar bana öyle bir config önerin ki. Samirada bütün skilleri dodgelesin takır takır kombo yapsın. sc olduğum belli olsun bütün ayarlar en yüksekde olsun. yardımcı olur musunuz ?
Burust mod nedir ne oluyor benim configde açık o içlerine girip ölüyor ulti atamadanbrusth modu açma usta adam direkt e atıp kesebiliceğini sanıyor cok kasılırsın 13 0 falan oynuyorsundur tercih edebilirsin
burust mode neye göre açıp kapamalıyızHocam configi dene ağzın açık kalabilir bu arada o kadar iddialıyız beğeneceksin
Burst modu kapatmayın hocam açık kalacak o zaten onu kapatırsanız samira oynadığınızın bir anlamı kalmazBurust mod nedir ne oluyor benim configde açık o içlerine girip ölüyor ulti atamadan
Post automatically merged:
burust mode neye göre açıp kapamalıyız