Hayır hiçte zor değil oyun bilgin varsa yeterli seviyede zorlanmadan 1 günde çıkarsınBan yemeden WSReborn Sc ile plat dia gibi elo kasmak zor mu?
kazandığın maç sayısı ne knkmhiç değil ben script ile diamond eloda etek giydiriyodum.
benim hesap s+ aldığım halde +18 lp lose alınca gene s aldığım maçta -28 lp veriyor lp cezasıda yok bilmiyorumkişiden kişiye değişir tamamen sc açtım full winledim diye bişi söz konusu değil oyunu, oynadığın karkateri ve sc yi kullanmayı iyi bilmen gerekiyor
ama o dolarla alınan sc olabilireuw için bile challenge kasan gördüğümü hatırlıyorum o yüzden çok rahat kasılır
bence kolay çünkü hile aşırı işlevsel ve win almaya birebir yani o kadar diyebilirimBan yemeden WSReborn Sc ile plat dia gibi elo kasmak zor mu?
Ban yemeden WSReborn Sc ile plat dia gibi elo kasmayani gelen takıma göre değişir dostm
Fazlaca abartmadan kullanırsan sorun olmaz ama diyorsan gelene geçene habire skill tutturayım haritayı zoomlu göreyim o iş zor.Ban yemeden WSReborn Sc ile plat dia gibi elo kasmak zor mu?