WSReborn sc vanguarddan sonra çalışır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kolay kolay unutulmayacak ve üstelik ücretsiz dağıtılan bir scriptti, aylarca verdiği emekten dolayı LeftSpace'e teşekkürlerimi iletiyorum. belli olmaz, yarın bir gün tekrar geliştirilme kararı alınırsa vanguard sadece işleri zorlaştırmaya yarayacak

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Wsreborn güncelleme almayabilir ama ücretli scriptler çalışır

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bir sonraki patch'de oyuna vanguard eklenecek. dün gelen güncellemenin ardından scriptin update sayfasında LAST DANCE ibaresi gelmiş. yani son patch.

Üye
2 HİZMET YILI
sonuç nedir çalışıyor mu?

yazılanları şimdi okudum pusudayım güncelleme aldığında gelicem o7

Üye
2 HİZMET YILI
Buradaki mesajlardan anladığımız üzere uzun bir süre sclere ara vermek zorunda kalacağız.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çalışır fakat orbwalking veya evade gibi sizin yerinize hareket edebilen özellikler olmaz sadece jungle tracker ve draw gibi ekranda sizi bilgilendirebilecek şeyler olur. şahsen ben drawinge bile razıyım skillerin hitboxunu görmek çok işe yarıyor. jungle tracker zaten büyük nimet.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
abi düşünün 2022 den berri sunulan çok güzel bir sc her yamada güncelleme gelen bir sc ne kadar büyüksün bilemiyorum ama çok büyüksün LeftSpace'e

abi düşünün 2022 den berri sunulan çok güzel bir sc her yamada güncelleme gelen bir sc ne kadar büyüksün bilemiyorum ama çok büyüksün LeftSpace'e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...