WSReborn Scriptle win alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
WSReborn Scriptle win alamıyorum ben bilmiyorum scriptmi oynatmıyor yada bi doğru düzgün config var mı
yada bi hero önerimisiniz

Ekli dosyalar

• bennnnnnn.PNG
    bennnnnnn.PNG
    125 KB · Görüntüleme: 197
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
scripte biraz alışman lazım script sana oyun bilgisi ve koridor kontrolü saglamaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Knka sc den çok birşey bekleme zaten yapabileceklerin sınırlı sen sc var diye ölümsüzsün sanıyorsundur buyuk ihtimal kendini oyun bilgini geliştir sc lik bir durum yok ve config konusunda da şunu soyleyeyim birinin cfgsi ile baskasının cfgsi arasında seni iyi oynatacak kadar nekadar fark olabilir yani cfg ile de alakası yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kanka midde taşıma potansiyelin az oluyor sc ile adc de duon ile birlikte istersen kogmaw dene bir gerçekten çok iyi çalışıyor, orman oynarım dersen de güçlü bir çar alıp counter gank atman lazım sonuçta karşındaki ormancının nereye gittiğini gösteriyor. Adam mesela alta gank atacak sen takip edip aynı yeri savunmayı bileceksin. İlla mid oynayayım dersen de safe oynayıp ganklerden kaçınman lazım.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
adc oyna alisirsan diger lanelerde dene oynadikca mantigi cozersin ayni seyleri bende bu gune kadar yasamistim ama akilli dusununce anliyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk olay soyle skiileri docluyor ve senın oyun oynamana bağlı ekstradan bı ozellıgı yok yanı

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka skor ve cs olarak geridesin bazılarında zaten direkt bence oyuna odaklan ve scripti yardımcı olarak kullan hileye bel bağlama sakın

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sc oyun kazandırmaz. Sadece daha iyi oynamayı öğren yeter. Ayrıca sc de daha iyi herolar dene lux zed falan iş görmez. Adc dene

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Öncelikle tr serverini bırak westte geç yanına bı pre al sonra bak keyfine

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka bende zor alıyorum faker değiliz taşınmıyorlar

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
oyunu gram bilmeyen insanlar bile su scriptle dia oluyorlar neyi yanlis yapiyorsun acaba? normal sartlarda earlysi gucsuz bir karakter alip lanede scriptin var zaten one gecip late gamei parcalayabilirsin, ya da roam atabilecegin cok vuran bir karakter de olur, mesela jungleda rengar falan. pren varsa lulu kindred, lulu twitch.

Sıradan Bir Lol Oynayıcısı
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka karşına fed bir adam gelirse ister sc olsun tek yedikten sonra bişi farketmiyor takımının iyi olması lazım.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
brom oyun bilgini geliştir herşeyi scripte bırakma bırakırsan max gold stuck kalırsın sc ile

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
configle alakası yok tamamen oyun bilginden kaynaklı script sana mekanik olarak yardımcı olur sen iyi pozisyon alamazsan doğru zamanda doğru yerde olamzsan tabi kaybedersin tek atma hilesi değil bu yanına iyi oynayan bi jung yada mid pre bulup kendinde iyi oynarsan kazanabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
biraz alışman ve oyun bilgini geliştirmen gerekiyor kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...