Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok mu kanka arkadaşın sup oynasın sende al vayne kaisa fln deli gibi oynatıyo sc o çarları minyonları da sc kesıyo zaten fresh acc kasıyorum bende cok keyıflı suan geri döndüm lole
aga yada benim gibi hileyi hiç kullanmayıp takım aşırı fed olduğunda çeviririm mantığıyla kullanabilirsin, sc olduğunda oyun bilgini zor geliştirirsin oyüzden sc yi açsan bile dodge filan herşeyi kapatıp kendin oynamaya çalışsan genel olarak daha çok win almaya başlarsın diye düşünüyorum
kanka scriptle full win istiyorsan ya midde syndra yani uzakcı ap carlar oynuyacaksın yada adc samira bunların dışında oyunu taşıyamazsın tabiki farklı karakterler var ama 1v5 atıcak kadar iyi degiller benim oynadıklarım bu full win alıyorum
Hocam oyun bilginize de dayanan birşey scripti sadece bir yardımcı araç olarak düşünmeniz lazım etkenler hala aynı takım arkadaşları itemler rünler script sadece bir aracıdır %100 win getiren birşey değildir.