5 Tem 2023 #1 gengrcn G Onaylı Üye Katılım 27 Haz 2023 Mesajlar 70 Tepki puanı 3 Yaş 34 2 HİZMET YILI Merhaba, ADC oynarken ultiyi oldukça bekletiyor veya bazen kendi kendine kullanıyor. Ben manuel olarak atmak istiyorum, bu mümkün mü?
Merhaba, ADC oynarken ultiyi oldukça bekletiyor veya bazen kendi kendine kullanıyor. Ben manuel olarak atmak istiyorum, bu mümkün mü?
Çözüm Jasoelys 5 Tem 2023 Oynadığınız karakterin "Combo" kısmından "USE R" tikini kaldırırsanız kullanmaz manuel olarak atabilirsiniz.
Oynadığınız karakterin "Combo" kısmından "USE R" tikini kaldırırsanız kullanmaz manuel olarak atabilirsiniz.
5 Tem 2023 Moderatör #2 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI Oynadığınız karakterin "Combo" kısmından "USE R" tikini kaldırırsanız kullanmaz manuel olarak atabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Oynadığınız karakterin "Combo" kısmından "USE R" tikini kaldırırsanız kullanmaz manuel olarak atabilirsiniz.
5 Tem 2023 Konuyu başlatan #3 gengrcn G Onaylı Üye Katılım 27 Haz 2023 Mesajlar 70 Tepki puanı 3 Yaş 34 2 HİZMET YILI Jasoelys' Alıntı: Oynadığınız karakterin "Combo" kısmından "USE R" tikini kaldırırsanız kullanmaz manuel olarak atabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Jasoelys' Alıntı: Oynadığınız karakterin "Combo" kısmından "USE R" tikini kaldırırsanız kullanmaz manuel olarak atabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim.