WSReborn vs LPReborn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
WsReborn yeni çıktığından böyle ama ileride lpreborndan daha iyi olacağını düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lprebornu daha çok beğeniyordum wsreborna bir türlü alışamadım

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Wsreborn daha yeni gelişme aşamasında olduğu için şuanlık LpRebon
champions league manager GIF

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
LPReborn'un komboları ve dodgesi bi tık daha iyi ama genel bakınca WSReborn kat kat daha iyi.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
LPReborn'un komboları ve dodgesi bi tık daha iyi ama genel bakınca WSReborn kat kat daha iyi.
lpreborn'u doğru düzgün kullanmadım kombo kısmında haklı olabilirsin de kankam dodge da öyle değil wsreborn her türlü daha iyi basar yani dodge'u haberin olsun doğru düzgün dodge bile atmıyordu bazı karakterlere hatta dodge seçeneği bile yoktu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, ben LPRebornla oynuyordum. WSReborn çıkmış, deneyeyim dedim. Komboları hızlı atma, vuruşlardan kaçma falan LPReborn daha iyiydi bence. WSReborn'u beğenmedim. Sizce hangisi daha iyidir?
i think wsreborn looks better bcs of the new functions like the ff tracker, pretty cool

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
lpreborn'u doğru düzgün kullanmadım kombo kısmında haklı olabilirsin de kankam dodge da öyle değil wsreborn her türlü daha iyi basar yani dodge'u haberin olsun doğru düzgün dodge bile atmıyordu bazı karakterlere hatta dodge seçeneği bile yoktu
LPReborn'un dodgesi bir tık daha iyi ikisinide kullandım.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
wsreborn yeni olması yanında bi çok champa destek sunuyo loadda sıkıntı çektirmiyo rahat oyun sunuyo
lpde kite ve uzak menzilde skillshot olayı mükemmel deneyip göremni isterim tercihim wsreborn olsada

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben lpreborndan wsreborna gectim cunku lpreborn kullanmakta zorlaniyordum crash vesaire yiyodum veya nvidiayi dahil kapamadan kullanamiyordum wsrebornda oyle bir sey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...