hesabı yeni açmışsın onaylı üye değilsin nereden biliyorsun hangisinin daha iyi olduğunu?lpreborn daha iyi diye biliyorum ama fazla hero yok))))))))))))))))))))))))))))))))) senin tercihin hangisi
hesabı yeni açmışsın onaylı üye değilsin nereden biliyorsun hangisinin daha iyi olduğunu?lpreborn daha iyi diye biliyorum ama fazla hero yok))))))))))))))))))))))))))))))))) senin tercihin hangisi
lpreborn'u doğru düzgün kullanmadım kombo kısmında haklı olabilirsin de kankam dodge da öyle değil wsreborn her türlü daha iyi basar yani dodge'u haberin olsun doğru düzgün dodge bile atmıyordu bazı karakterlere hatta dodge seçeneği bile yoktuLPReborn'un komboları ve dodgesi bi tık daha iyi ama genel bakınca WSReborn kat kat daha iyi.
i think wsreborn looks better bcs of the new functions like the ff tracker, pretty coolMerhaba arkadaşlar, ben LPRebornla oynuyordum. WSReborn çıkmış, deneyeyim dedim. Komboları hızlı atma, vuruşlardan kaçma falan LPReborn daha iyiydi bence. WSReborn'u beğenmedim. Sizce hangisi daha iyidir?
LPReborn'un dodgesi bir tık daha iyi ikisinide kullandım.lpreborn'u doğru düzgün kullanmadım kombo kısmında haklı olabilirsin de kankam dodge da öyle değil wsreborn her türlü daha iyi basar yani dodge'u haberin olsun doğru düzgün dodge bile atmıyordu bazı karakterlere hatta dodge seçeneği bile yoktu
kanka onu ayarlaman lazım menuden ikiside aynı fark yokMerhaba arkadaşlar, ben LPRebornla oynuyordum. WSReborn çıkmış, deneyeyim dedim. Komboları hızlı atma, vuruşlardan kaçma falan LPReborn daha iyiydi bence. WSReborn'u beğenmedim. Sizce hangisi daha iyidir?
peki öyle olsun hadi seni mi kıralımLPReborn'un dodgesi bir tık daha iyi ikisinide kullandım.
lprebornun dodgesi daha iyiydi ama yeni çıkan heroların skillerine dodge atmıyordu örneğin vex viego gibi.peki öyle olsun hadi seni mi kıralım
ww ultisi bel'veth k'sante daha var da aklıma gelmedilprebornun dodgesi daha iyiydi ama yeni çıkan heroların skillerine dodge atmıyordu örneğin vex viego gibi.
evet aynen öyle ağlıyorduk baya zaten update gelsin diye yeni hileyle geldilerww ultisi bel'veth k'sante daha var da aklıma gelmedi
lpreborn'u o kadar fazla kullanmadım ws çok sardı gerçektenevet aynen öyle ağlıyorduk baya zaten update gelsin diye yeni hileyle geldiler![]()