- Moderatör
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Evet çok win alınca takıma trolleri atıyor sürekliRiot'un taktiği bence abi o bilerek yapıyorlar
Evet çok win alınca takıma trolleri atıyor sürekliRiot'un taktiği bence abi o bilerek yapıyorlar
kanka nıck at beraber gırelım
Jinx in pek artısı yok aslında sadece kil aldıktan sonra hareket hızı ve saldırı hızı arttığı için kite atması kolay oluyor arkadaş o sebepten almışTebrik ederim çok güzel kasmışsın peki neden jinxi tercih ettin sc olarak ne artısı var hiç kullanmadım ulti atıyor otomatik base e sanırım onun dışında ne var
tahmin ettiğim bir şeydi fakat belki bilmediğim bir olayı vardır diye yazdım bilgilendirme için teşekkürlerJinx in pek artısı yok aslında sadece kil aldıktan sonra hareket hızı ve saldırı hızı arttığı için kite atması kolay oluyor arkadaş o sebepten almış
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-config-thread-config-paylasimi.255074/ konusunda config paylaştım rage config ama legit configler o konuda var bakabilirsinconfig verir misin ? veya sağlam configi olan verirse mutlu olurum ya da config nasıl bulabilirim ?
daha çok kazan kaybet lig atlamak için daha uzun süre oyunda kal taktiği benceEvet çok win alınca takıma trolleri atıyor sürekli![]()
configi attıktan sonra bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa actıktan sonra direkt oynayabilir miyimhttps://memoryhackers.org/konular/wsreborn-config-thread-config-paylasimi.255074/ konusunda config paylaştım rage config ama legit configler o konuda var bakabilirsin
Riot reporta bakmıyor ki ben süreklli tüm ayarlar açık oynuyorum 1 kere 1 yıl önce mi ne bi ban dalgası vardı o zaman ban yedim ondan beri ban yemiyorumbilmediğimden soruyorum hiç farkedip reportlamıyorlar mı diaya kadar kasılmış hesap
Bu taktik riota pahalıya patlıyor söven sövenedaha çok kazan kaybet lig atlamak için daha uzun süre oyunda kal taktiği bence![]()
teşekkürler bende o kadar korkak legit oynamiyim o zamanRiot reporta bakmıyor ki ben süreklli tüm ayarlar açık oynuyorum 1 kere 1 yıl önce mi ne bi ban dalgası vardı o zaman ban yedim ondan beri ban yemiyorum
Ana hesabında yapma yine de sen bilirsin tabii de ben geçen sezon masterda bıraktım kardeşime verdim hesabı hediye olarakteşekkürler bende o kadar korkak legit oynamiyim o zaman
Be sure to disable evade if you don't want to lose the account hahaha