Extra windup time kısmından arttırıp veya alçaltıp yapabilirsin kendi oynayışına göre move kısmı da zaten 2. kısımın en alttan 2. kısmında bu şekilde yani tamamen kite olayıOrbwalkingi biliyorum orada nerede kite ayarı move ayarı onu soruyorum knka
Post automatically merged:
orbwalkingin tam olarak hangi bölümünde
Shift tuşuna basılı tut ve "orbwalking" yazısını göreceksin orta kısımlardaişte hangı kısımda onu bulamadım sana zahmet ss alıp atarmısın yada oldugu yerın ısmını osylermısın
Orbwalkingi biliyorum orada nerede kite ayarı move ayarı onu soruyorum knkaShift tuşuna basılı tut ve "orbwalking" yazısını göreceksin orta kısımlarda
orbwalkingin tam olarak hangi bölümündeOrbwalkingi biliyorum orada nerede kite ayarı move ayarı onu soruyorum knka![]()
Lol yükleniyor ben sana anlatacağım bu yoruma ekleme yapacağım max 1 saate falan yüklenir muhtelemen beklersen eğerOrbwalkingi biliyorum orada nerede kite ayarı move ayarı onu soruyorum knka
Extra windup time kısmından arttırıp veya alçaltıp yapabilirsin kendi oynayışına göre move kısmı da zaten 2. kısımın en alttan 2. kısmında bu şekilde yani tamamen kite olayıOrbwalkingi biliyorum orada nerede kite ayarı move ayarı onu soruyorum knka