ozaman XCSGO hile kolay kolay gelmez. sezon sonuna ancaAdamlar C# External Yazıyorlar. XCSGO nun yapımcısı Pikachu7 ve C++ Internal Yazıyor. Yanlış bilgi lütfen vermeyelim...
Internal güncellemesi zordur. Görünüşe göre güncellemeyi de planlamıyor. Bu gidişle olmicak gibi görünüyor ama gaza gelip "uleeeğn" diye gelirse günceller...ozaman XCSGO hile kolay kolay gelmez. sezon sonuna anca
XCSGO hilesi çok ama çok güzel bir hileydi. onun yerine gelecek olan hileler hiçbir zaman xcsgonun yerini tutmayacak. neyse prem alacaz artıkInternal güncellemesi zordur. Görünüşe göre güncellemeyi de planlamıyor. Bu gidişle olmicak gibi görünüyor ama gaza gelip "uleeeğn" diye gelirse günceller...
Bundan pek emin olmaXCSGO hilesi çok ama çok güzel bir hileydi. onun yerine gelecek olan hileler hiçbir zaman xcsgonun yerini tutmayacak. neyse prem alacaz artık![]()
yani XCSGO hile devri bitti ozaman ?Evet arkadaşlar XCSGO projesi ile bizlerin uğraştığı proje farklıdır yani XCSGO kadar iyi olmayacaktır fakat ben C++ Internal yazmayıda düşünüyorum.Fakat şimdilik C# External yazıyorum.Yani paylaşmayı düşünmüyorum sadece kendim için kullanmayı düşünüyorum.
bekliyoruz en kısa zamanda skin changer olursa muazzam olurEvet arkadaşlar XCSGO projesi ile bizlerin uğraştığı proje farklıdır yani XCSGO kadar iyi olmayacaktır fakat ben C++ Internal yazmayıda düşünüyorum.Fakat şimdilik C# External yazıyorum.Yani paylaşmayı düşünmüyorum sadece kendim için kullanmayı düşünüyorum.
inşbeyler bu ay olmzda diger ay belki