XCsgo VAC Ban Yedim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
2 günde rekabetçi girmedim bile doğru düzgün. sadece 2v2 girdim bende vac yedim. kimse hileyi yapanı korumaya kalkmasın zamanında paralıda kullandık .çok daha ağır oynayarak 4 hafta sonra yedim. kısaca hileniz dedected

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@CahilBebek kimseyi zorla burda tutmuyoruz.Hileyi kullanıp ban yiyorsan burada ahkam kesemezsin.Oyuna girip Overwatch tarafından ban yediğine adım gibi eminim.Burada 2 SS'le milleti yanılgıya düşürmeye çalışıyorsun. !

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam açıkcası hile çıktığından berli aktif kullanıcıyım. Kullanmaya başladığımdan berli vac ban yemedim. Demek istediğim; Hileyi Belli Etmişsin ki yemişsin. Gerçekten belli etmediğine inanıyorsan illa ki orada senin gözünden kaçsada adamın gözünden kaçmayan bir vuruş olmuştur.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba @CahilBebek Bak Attığın Resimde Ne Diyor ? overwatch dan yasaklandın bu ne demek oluyor vac ban yememişsin şunu öğrenin artık vac ban sistem tarafından hile fixlendiği zamanda yersin overwatch ise +100 veya +150 rek win i olan bazı kişilerin oyunları izleyip hilesin hile değilsin diyip karar verildiği yerdir buda şu demek oluyor yani sen hile ile oynayıp abartarak veya çok belli ederek oynayıp hileyim ben hileyim diyip bağırdığın için overwatch
@Pikachu7 Hadi bakıyım şimdi atmıyor de
demişsin ya pikachu dedimi overwatch dan ban yemişssin diye ? Biraz Zekanızı kullanın

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Son attığım ss her şeyi açıklıyor vac değil ow yemişsin git araştır neyin ne olduğunu burada boş boş millete sallama. Hadi yallah suri. KİLİT*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...