Çözüldü xerath ultisi ayarı script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevap versin.Script kullanırkken Xerathda ultiye bastıktan sonra ultiyi spamlamaya başlıyor.Bunu kapatmanın bi ayarı var mı.Yani r tuşuna bastıktan sonra ultileri kendim atmak istiyorum.

Çözüm
Shift Tuşuna bastığında en altta karakterin özellikleri gibi bir kısım çıkıyor orda ulti ile ilgili ne varsa kapatırsan sorunun düzeleceğini düşünüyorum .
LPreborn da genel olarak ultiyi karakterler kendisi kullanıyor öyle ayarlamışlar yani canı az olan kim varsa veya ilk gördüğü rakibe kitleniyor direk senin boşluk tuşuna basıp basmaman çok bir şeyi değiştirmiyor .
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bende onu arıyorum haritada gözüken random herkese anında ulti atıyor. Daha önceden başka başlığın altında okumuştum kapatmanın yolu yok dediler, umarım bilen biri çıkarda bende xer oynayabilirim artık. Aşırı belli ediyor sc olduğunu.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bende onu arıyorum haritada gözüken random herkese anında ulti atıyor. Daha önceden başka başlığın altında okumuştum kapatmanın yolu yok dediler, umarım bilen biri çıkarda bende xer oynayabilirim artık. Aşırı belli ediyor sc olduğunu.
evet bro ben de sırf bu yüzden kapatma istiyorum.oyun bıyu dikkatli oynuyorum belli olmasın diye tek ultide anlıyolar adamlar sc olduğumu.

Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Kanka galiba çözümünü buldumç Misc'e gir orda altta ''r focus only target near mouse'' diye bir şey var onu tikle. R açtıktan sonra mousenin belli alanında olanlara r atıcak.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Shift Tuşuna bastığında en altta karakterin özellikleri gibi bir kısım çıkıyor orda ulti ile ilgili ne varsa kapatırsan sorunun düzeleceğini düşünüyorum .
LPreborn da genel olarak ultiyi karakterler kendisi kullanıyor öyle ayarlamışlar yani canı az olan kim varsa veya ilk gördüğü rakibe kitleniyor direk senin boşluk tuşuna basıp basmaman çok bir şeyi değiştirmiyor .

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...