28 Haz 2023 #1 emeksizemekli E Onaylı Üye Katılım 24 Nis 2021 Mesajlar 61 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI ya direkt kendisi atıyor ya da tamamen kapatılıyor ultinin bazı atışlarını scriptle bazılarını kendim atmak istiyorum mesela nasıl yapıcam
ya direkt kendisi atıyor ya da tamamen kapatılıyor ultinin bazı atışlarını scriptle bazılarını kendim atmak istiyorum mesela nasıl yapıcam
Çözüm #Adc Main 28 Haz 2023 Böyle bir şey yok ama direkt manuel tuşa atarsanız ulti atma manuel tuşunu script'in ayarlarında direkt space basınca atacaktır
Böyle bir şey yok ama direkt manuel tuşa atarsanız ulti atma manuel tuşunu script'in ayarlarında direkt space basınca atacaktır
28 Haz 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,544 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Böyle bir şey yok ama direkt manuel tuşa atarsanız ulti atma manuel tuşunu script'in ayarlarında direkt space basınca atacaktır Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Böyle bir şey yok ama direkt manuel tuşa atarsanız ulti atma manuel tuşunu script'in ayarlarında direkt space basınca atacaktır