sağlam virüs var geçmiş olsunmemoplay emilatörde oynadığım pubg mobil lite için indirdiğim XFProject hilesine açtığımda bilgisayarım donuyor ve hiçbirşekilde kapatamıyorum bilgisayarı güç düğmesinden kapatıp yeniden açıyorum sorun nedir
aynısı enişteme oldu kendi kendine lazım olan bütün dosyalar silindisağlam virüs var geçmiş olsun
can you show me on discord on screen?memoplay emilatörde oynadığım pubg mobil lite için indirdiğim XFProject hilesine açtığımda bilgisayarım donuyor ve hiçbirşekilde kapatamıyorum bilgisayarı güç düğmesinden kapatıp yeniden açıyorum sorun nedir
en güzelini sana söyleyim bilgisayarın geriye dönük yedeklemesi varsa eğer sistemi geri yükle format ikinci plandamemoplay emilatörde oynadığım pubg mobil lite için indirdiğim XFProject hilesine açtığımda bilgisayarım donuyor ve hiçbirşekilde kapatamıyorum bilgisayarı güç düğmesinden kapatıp yeniden açıyorum sorun nedir
sorarım arkadaşlara benmemoplay emilatörde oynadığım pubg mobil lite için indirdiğim XFProject hilesine açtığımda bilgisayarım donuyor ve hiçbirşekilde kapatamıyorum bilgisayarı güç düğmesinden kapatıp yeniden açıyorum sorun nedir
hileleri artık onaylı üyeler kullanabilecekmiş 50 mesaj 1 gün süre gecenler bilgisayarda virüs olabilir sizinmemoplay emilatörde oynadığım pubg mobil lite için indirdiğim XFProject hilesine açtığımda bilgisayarım donuyor ve hiçbirşekilde kapatamıyorum bilgisayarı güç düğmesinden kapatıp yeniden açıyorum sorun nedir