Xiaomi Redmi Note 7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bütcem Bu Kadar Bu Telefonu Almayı Düşünüyorum Tavsiye Eder misiniz Kullanışlı mı Beni Uzun Süre İdare Edermi Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim...

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Xiaomi markası son zamanlarda bir hayli zaten gündemde ve kendinden bahsettirecek kadar da performans - fiyat ürünü. Ben şahsen Xiaomi Mi 9 kullanıyordum bir hayli memnundum. Gerek şarj açısından gerek performans açısından beni hiç pişman ettirmedi. Bazı satış sitelerinde ki kullanıcı yorumlarına göz atarak biraz da kendin gidip kurcalayarak bak istersen çünkü kendin bakınca biraz daha kararın netleşiyor. Özetleyecek olur isek Xiaomi kendini bir hayli geliştirmiş ve alınabilir bir marka.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kamerası falan iyiymiş bende youtubeden baktım incelemelerine fiyat performans cihazı tek sıkıntı sar değeri bu cihazın tek baş kısmının sar değeri yüksek vucut:0.591 baş:1.274 yani vücut kısmı sıkıntı yaşatmazda baş kısmı yaşatabilir

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Xiomi mi tabi ki al türkiye garantisi varsa tabi

RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Xiaomi markası son zamanlarda bir hayli zaten gündemde ve kendinden bahsettirecek kadar da performans - fiyat ürünü. Ben şahsen Xiaomi Mi 9 kullanıyordum bir hayli memnundum. Gerek şarj açısından gerek performans açısından beni hiç pişman ettirmedi. Bazı satış sitelerinde ki kullanıcı yorumlarına göz atarak biraz da kendin gidip kurcalayarak bak istersen çünkü kendin bakınca biraz daha kararın netleşiyor. Özetleyecek olur isek Xiaomi kendini bir hayli geliştirmiş ve alınabilir bir marka.
Teşekkür Ederim :)
Post automatically merged:

Xiomi mi tabi ki al türkiye garantisi varsa tabi
Tamamdır Teşekkür Ederim :)
Post automatically merged:

kamerası falan iyiymiş bende youtubeden baktım incelemelerine fiyat performans cihazı tek sıkıntı sar değeri bu cihazın tek baş kısmının sar değeri yüksek vucut:0.591 baş:1.274 yani vücut kısmı sıkıntı yaşatmazda baş kısmı yaşatabilir
Teşekkürler :)

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Onunla İlgili Farklı Farklı Haberler Donuyoken Pek Tercih Edileceğini Sanmam Zaten Ne Olacağı da Pek Belli Değil Gibi.
Farklı haber falan değil adam ABD'ye kafa tutuyor ve bunda başarılı olursa piyasayı o telefon alt üst edecek.

İyi Forumlar...

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Onunla İlgili Farklı Farklı Haberler Donuyoken Pek Tercih Edileceğini Sanmam Zaten Ne Olacağı da Pek Belli Değil Gibi.
Aslında bu süre zarfında Huawei'de düşünebilirsin. Yeni çıkaracakları cihazlar sadece androidden men edilecek. Evet zor durumlar geçiriyor olabilirler ama üstesinden gelebilecek. Yine de sen bilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...