xiaomi telefon önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaslar Yeni bir cihaz almayı düsünüyorum p20lite düsünüyodum bıraz daha eskıde kaldı sauunda favorı xiaomi Note 8 Pro .. Fiyat performans telefonu dıyorlar sızce almalımıyım yada aynı kulvarda fıyat aralığında onun yerıne bunu al dıyebılcegınız bır telefon varmıdır ?

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Note 8 pro alabilirsin ben de almayı düşünüyorum ama sakın p20 gibi bi belaya bulaşma

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
mi 8 iyidir
Post automatically merged:

note 8 veya mi 8

Son düzenleme:
The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben samsung'dan note 6 pro ya geçtim yaklasık 1 yıldır kullanıyorum izlenimlerimi söylim kamerası filtreli gibi gözüküyor yani ne yaparsan yap kendiliginden filtreli gibi bi durumu var
sonra şarj konusu super en begendim nokta orası hani o sarj durumu senı götürüyor hemde cok cabuk sarjı doluyor ama gec bitiyor depolama alanı kötü degil ama önerirmisin sırf sarjı icin bide fıyatı az diye önerirrim malzeme kalitesi falan filan bana göre kötü samsung'dan gecinde attan inip eşege binmek gibi oldu benım ıcın ama alısıyorsun bu sartlar altında almak istersen al ama fazla bi beklentin olmasın

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben samsung'dan note 6 pro ya geçtim yaklasık 1 yıldır kullanıyorum izlenimlerimi söylim kamerası filtreli gibi gözüküyor yani ne yaparsan yap kendiliginden filtreli gibi bi durumu var
sonra şarj konusu super en begendim nokta orası hani o sarj durumu senı götürüyor hemde cok cabuk sarjı doluyor ama gec bitiyor depolama alanı kötü degil ama önerirmisin sırf sarjı icin bide fıyatı az diye önerirrim malzeme kalitesi falan filan bana göre kötü samsung'dan gecinde attan inip eşege binmek gibi oldu benım ıcın ama alısıyorsun bu sartlar altında almak istersen al ama fazla bi beklentin olmasın

Note pro da karar kıldı eyvallah bro :brainfree:

Üye
6 HİZMET YILI
ben ark kullanıyo baya iyi telefon diyo ama ben bilmem

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
note pro tabiki

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
note 8 pronun da kayıtlısı cok sanırım ya 2. el temız bulabılırsem alıcam 1 tane

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
note pro, you don't even need to think

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben mı note 10 kullanıcısıyım bı öncekı telefonum mı 8 ıdı tavsiye istersen sd 845 işlemcili herhangı bı cıhazını secip alman yanı mın sd845

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben mı note 10 kullanıcısıyım bı öncekı telefonum mı 8 ıdı tavsiye istersen sd 845 işlemcili herhangı bı cıhazını secip alman yanı mın sd845

Saolasn Note 10 beni cok asıyo maddi konuda Ama note 8 pro isimi gorecek gibi

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
xiaomi redmi8 var bende bana yetiyor fazlasıyla her açıdan performanslı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaslar Yeni bir cihaz almayı düsünüyorum p20lite düsünüyodum bıraz daha eskıde kaldı sauunda favorı xiaomi Note 8 Pro .. Fiyat performans telefonu dıyorlar sızce almalımıyım yada aynı kulvarda fıyat aralığında onun yerıne bunu al dıyebılcegınız bır telefon varmıdır ?
xiaomi note mi 8 pro kullanıyorum ve çok memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...