xiaomi telefon önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
redmi note 8 kullanıyorum aşırı derecede memnunum fiyatına göre gerçekten cok kaliteli

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şahsen Kendim Aldım Kullanıyorum Şuan Piyasada En İyi Fiyat Performans Telefonu Tek Kötü Yanı Kendi Uygulamalarında Reklam Çıkıyor Onuda Kısmen Kapata Biliyorsun.Tabi Marka Takıntın Yoksa ;)

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaslar Yeni bir cihaz almayı düsünüyorum p20lite düsünüyodum bıraz daha eskıde kaldı sauunda favorı xiaomi Note 8 Pro .. Fiyat performans telefonu dıyorlar sızce almalımıyım yada aynı kulvarda fıyat aralığında onun yerıne bunu al dıyebılcegınız bır telefon varmıdır ?
Hayır gerçekten performansı yüksek uzun zaman kullanacağın bir telefon istiyorsan xiomi resmi not 7 yüz taramalı güvenlik parmak izi 64 GB depolamaa 4000 mah 8cekirdek 4 GB ram 32mgb arka kamera
Post automatically merged:

redmi note 8 kullanıyorum aşırı derecede memnunum fiyatına göre gerçekten cok kaliteli
Ayn sen çok zekisin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bende telefonumu satıp xiaomi satın alıcam sanırım yorumdan bakıyorum araştıracağım biraz daha

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaslar Yeni bir cihaz almayı düsünüyorum p20lite düsünüyodum bıraz daha eskıde kaldı sauunda favorı xiaomi Note 8 Pro .. Fiyat performans telefonu dıyorlar sızce almalımıyım yada aynı kulvarda fıyat aralığında onun yerıne bunu al dıyebılcegınız bır telefon varmıdır ?
al ben 1 ay dır kulanıyom çok memnunum

Üye
6 HİZMET YILI
Xiaomi note 8 pro Öneriyor Herkez Güzel Telefondur Ozaman

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mi 10 pro al sağlam telefon ama fiyatı da sağlam 8k tabi ben olsam iphone 11 alırdım :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
xiaomi 9T Pro
Basit fonksiyon ve güç tasarrufu

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Xiaomi red mi 8 öneriyorum bende kullanıyorum.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum bu mesaj atanlardan biri bile kullanmamıştır sadece yorum kasmak için aynı şeyleri yazıyorla r. Kendin ne için kullanacağına bağlı özelliklere bakıp al

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Xiamoi Note8 Pro yu kuzenim kullanıyor canlı yayın falan açıyor pubg oynarken gayet iyi tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...