- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
xiaomi note mi 8 pro kullanıyorum ve çok memnunum
Usta 64 gb mı yoksa 128 mi Arasnda cok fark oluyomu performansta acaba ?
xiaomi note mi 8 pro kullanıyorum ve çok memnunum
xiaomi black shark
Hayır gerçekten performansı yüksek uzun zaman kullanacağın bir telefon istiyorsan xiomi resmi not 7 yüz taramalı güvenlik parmak izi 64 GB depolamaa 4000 mah 8cekirdek 4 GB ram 32mgb arka kameraArkadaslar Yeni bir cihaz almayı düsünüyorum p20lite düsünüyodum bıraz daha eskıde kaldı sauunda favorı xiaomi Note 8 Pro .. Fiyat performans telefonu dıyorlar sızce almalımıyım yada aynı kulvarda fıyat aralığında onun yerıne bunu al dıyebılcegınız bır telefon varmıdır ?
Ayn sen çok zekisinredmi note 8 kullanıyorum aşırı derecede memnunum fiyatına göre gerçekten cok kaliteli
al ben 1 ay dır kulanıyom çok memnunumArkadaslar Yeni bir cihaz almayı düsünüyorum p20lite düsünüyodum bıraz daha eskıde kaldı sauunda favorı xiaomi Note 8 Pro .. Fiyat performans telefonu dıyorlar sızce almalımıyım yada aynı kulvarda fıyat aralığında onun yerıne bunu al dıyebılcegınız bır telefon varmıdır ?
Xiaomi note 8 pro Öneriyor Herkez Güzel Telefondur Ozaman
Xiamoi Note8 Pro yu kuzenim kullanıyor canlı yayın falan açıyor pubg oynarken gayet iyi tavsiye ederimArkadaslar Yeni bir cihaz almayı düsünüyorum p20lite düsünüyodum bıraz daha eskıde kaldı sauunda favorı xiaomi Note 8 Pro .. Fiyat performans telefonu dıyorlar sızce almalımıyım yada aynı kulvarda fıyat aralığında onun yerıne bunu al dıyebılcegınız bır telefon varmıdır ?
Xiamoi Note8 Pro yu kuzenim kullanıyor canlı yayın falan açıyor pubg oynarken gayet iyi tavsiye ederim