Note 8 pro alabilirsin ben de almayı düşünüyorum ama sakın p20 gibi bi belaya bulaşma
ben samsung'dan note 6 pro ya geçtim yaklasık 1 yıldır kullanıyorum izlenimlerimi söylim kamerası filtreli gibi gözüküyor yani ne yaparsan yap kendiliginden filtreli gibi bi durumu var
sonra şarj konusu super en begendim nokta orası hani o sarj durumu senı götürüyor hemde cok cabuk sarjı doluyor ama gec bitiyor depolama alanı kötü degil ama önerirmisin sırf sarjı icin bide fıyatı az diye önerirrim malzeme kalitesi falan filan bana göre kötü samsung'dan gecinde attan inip eşege binmek gibi oldu benım ıcın ama alısıyorsun bu sartlar altında almak istersen al ama fazla bi beklentin olmasın
hayırlı ugurlu olsun ozamanNote pro da karar kıldı eyvallah bro
ben mı note 10 kullanıcısıyım bı öncekı telefonum mı 8 ıdı tavsiye istersen sd 845 işlemcili herhangı bı cıhazını secip alman yanı mın sd845
güzel telefon alabilirsin kardeşim sımdıden hayırlı ugurlu olsunSaolasn Note 10 beni cok asıyo maddi konuda Ama note 8 pro isimi gorecek gibi
xiaomi note mi 8 pro kullanıyorum ve çok memnunumArkadaslar Yeni bir cihaz almayı düsünüyorum p20lite düsünüyodum bıraz daha eskıde kaldı sauunda favorı xiaomi Note 8 Pro .. Fiyat performans telefonu dıyorlar sızce almalımıyım yada aynı kulvarda fıyat aralığında onun yerıne bunu al dıyebılcegınız bır telefon varmıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?