Onaylı Üye
Kardeşim direk al o derece diyorum. Bende note 8 pro var efsane birşey.
ben xiaomi Redmi note 9 kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok 10 NUMARA telefon Kamerası Zaten Dillere Destan Herkes AlmalıXiamoi telefon almayı düşünüyorum. Adamlar bol özellikli telefonu çok ucuza satıyorlar ve herkesin de ilgisini çekiyor. Kullananlar varsa ne tür sorunlar yaşadıklarını veya sorun yaşadılar mı yazarlarsa sevinirim.
Kardeşim daha piyasada yaygin degilken xiamoi kullaniyordum,yaklaşık 3.senem olucak.Şiddetle tavsiye ederim.İphone diyen arkadaşlar bence kullanmadiklari için oyle rahat yorumlarda bulunuyor.Gidip iphone şuan kafadan 4lira vercegine al bi xiamoi keyfine bak.Mesaj at,detayli bilgiler veririm.Ozellikle oyun canavari bu makinelerXiamoi telefon almayı düşünüyorum. Adamlar bol özellikli telefonu çok ucuza satıyorlar ve herkesin de ilgisini çekiyor. Kullananlar varsa ne tür sorunlar yaşadıklarını veya sorun yaşadılar mı yazarlarsa sevinirim.
kardeşim merhaba yaklaşık 3 senedir xiaomi redmi note 4 kullanıyorum hiç sorun çekmedim iyi forumlar tavsiye ederimXiamoi telefon almayı düşünüyorum. Adamlar bol özellikli telefonu çok ucuza satıyorlar ve herkesin de ilgisini çekiyor. Kullananlar varsa ne tür sorunlar yaşadıklarını veya sorun yaşadılar mı yazarlarsa sevinirim.