Xiaomi telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kardeşim direk al o derece diyorum. Bende note 8 pro var efsane birşey.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
usta bir arkadaşımda var gayet başarılı bir telefon gayetde memnun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ucuz Fiyata Fazla kaliteli telefon ancak bir cam kırılması felan yaşadığınızda orjinal parçaları bulması kolay olmayabilir çin markası olduğu için ancak tam bir amiral gemisi telefondur

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pubg mobile için birebir ama 6 aylık ömrü var yani bence iphone çakması

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Redmi note 7 kullanıyorum düşük bi versiyonu olmasına rağmen müthiş performans veriyor, hiçbir sorun da yaşamadım oyun performansı harika ötesi kamerası da harika düşünmeden üst versiyonlarına göz atabilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben xiamoi redmi note 8 kullanıyorum şuan ama hiçbir sorunu sıkıntısı olmuyor oyunları oynarken telefonda ısınma derdi yok istediğin şeyi yaparsın bu telefonda

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Xiamoi telefon almayı düşünüyorum. Adamlar bol özellikli telefonu çok ucuza satıyorlar ve herkesin de ilgisini çekiyor. Kullananlar varsa ne tür sorunlar yaşadıklarını veya sorun yaşadılar mı yazarlarsa sevinirim.
ben xiaomi Redmi note 9 kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok 10 NUMARA telefon Kamerası Zaten Dillere Destan Herkes Almalı

Üye
6 HİZMET YILI
Alıcaklar İçin Söylüyorum PUBG MOBİLE oynuyorsanız şarzınız 100 se yarım saate 30 kalıyor anlamadım Ama Telefonda Bİ sıcaklık Yok

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Xiamoi telefon almayı düşünüyorum. Adamlar bol özellikli telefonu çok ucuza satıyorlar ve herkesin de ilgisini çekiyor. Kullananlar varsa ne tür sorunlar yaşadıklarını veya sorun yaşadılar mı yazarlarsa sevinirim.
Kardeşim daha piyasada yaygin degilken xiamoi kullaniyordum,yaklaşık 3.senem olucak.Şiddetle tavsiye ederim.İphone diyen arkadaşlar bence kullanmadiklari için oyle rahat yorumlarda bulunuyor.Gidip iphone şuan kafadan 4lira vercegine al bi xiamoi keyfine bak.Mesaj at,detayli bilgiler veririm.Ozellikle oyun canavari bu makineler

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
2 ay once aldım ve 2 sene garantili turkcellden kusursuz bir telefon kendisi asla şüphe durumu olmasın 4 gb ram mevcut pubg de gram kasma olmuyor. öneririm sorun olursa ulaşman yeterli renk olarak beyaz öneririm kullandıgım beyaz mavi ton

Üye
6 HİZMET YILI
xiaomi ve huawei ikisi fiyat performans olarak mükemmel bence gerek yok samsung ve iphone ya daha fazla para bayılmaya derim.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bizim arkdaş kulanıyor gayet kulanışlı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim merhaba yaklaşık 3 senedir xiaomi redmi note 4 kullanıyorum hiç sorun çekmedim iyi forumlar tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
traktör gibi telefon al herşeyi yap arkana bakma kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...