Onaylı Üye
Merhaba, Xiaomi Redmi 9T telefonumdaki miui biraz sorunlu. Yani telefon açılıyor donuyor falan filan. Sizcce telefonu google pixele çeksem telefon stabil olarak çalışırmı ?
Donanım olarak uyumsuzluk yaşıyabilirsinMerhaba, Xiaomi Redmi 9T telefonumdaki miui biraz sorunlu. Yani telefon açılıyor donuyor falan filan. Sizcce telefonu google pixele çeksem telefon stabil olarak çalışırmı ?
donanım olarak sıkıntı yapabilirMerhaba, Xiaomi Redmi 9T telefonumdaki miui biraz sorunlu. Yani telefon açılıyor donuyor falan filan. Sizcce telefonu google pixele çeksem telefon stabil olarak çalışırmı ?
çalışır dostum şuan note 8 pro kullanıyorum ve telefonu google pixele çevirdim bende gayet stabil herşey fakat biliyorsundur kamera galeri gibi uygulamalar yok google playden kurman gerekecekMerhaba, Xiaomi Redmi 9T telefonumdaki miui biraz sorunlu. Yani telefon açılıyor donuyor falan filan. Sizcce telefonu google pixele çeksem telefon stabil olarak çalışırmı ?
hatta kamera içinde google'nin kendi kamerasını öneririm trCamera diye geçiyorçalışır dostum şuan note 8 pro kullanıyorum ve telefonu google pixele çevirdim bende gayet stabil herşey fakat biliyorsundur kamera galeri gibi uygulamalar yok google playden kurman gerekecek