Çalışmıyor Xigncode Log Hatası Kesin ve Net Çözüm [%100 Garanti] - [2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
ben hile yüzünden karşılaşıom hatayla ama oyunu hileli oynamak istiom naapçiiizzzz

Üye
10 HİZMET YILI
olmadı bende abi cevap verdıler ama program bel0ırtmedıler

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Abi Bende O hata yokta Şöyle Bi hata Var Hileyle Girdigimde wolftü çalısmaya durdu Hatası alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
_________________________________________________________________________________________________

Burda yazılan herseyı tamamıylen maıl attım yanıt gelmedı herseyı uyguladım ve yınede olmuyor ozel olarak sadece wolftü oynadıgım Laptopu 5 defadır formatlıyorum ama malesef calısmayı durdudu hatası alıyorum. sadece 1 defa calıstı ve bırdaha calısmadı problemın bende oldugunu dusunmustum ama sanırım bende degıl yapmıs oldugunuz guncellemede olmus olmasın mı ? daha once boyle problemler yoktu. Reklam tıklamalarını yapamıyanlar vardı ve bılen bılmeyene ogretırdı. Sımdı herkes az cok herseyı bılıyor dıyelım ama hılesının guncellestırılmesınde eksık bırseyler oldugunu dusunmemekten kendımı alamıyorum

Hılede bır sıkıntı olmadıgına bırı benı ınandırsın Problemımı cozecek bır arkadas varsa ozelden bana ulasabılırse TeamViewer ID ve sıfreyı verecem Bana baglanıp bana yardımcı olabılecek bırı varsa sımdıden mınnettarlıgımı sunarım..

Herkese hayırlı geceler

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
RE: XingCode Log Hatası Kesin ve Net Çözüm [%100 Garanti] - [2016]

Abi Sonunda Be Böyle bi cevap 10 numara oldu+Yapamayan m**llar olur merak etme :)
kardeşim yardım edermisin loaderi indiriyom ama hileyi seçip oyuna girince client shelll diye bişey çıkıyo ve oyuna bidaha girince lütfen oyunu silip tekrar yükleyin diyo yardım edermisin win 10 kullanıyom

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Abi Bende O hata yokta Şöyle Bi hata Var Hileyle Girdigimde wolftü çalısmaya durdu Hatası alıyorum
Kardeşim onunda çözüleri var

Kardeşim onunda çözüleri var

Çünki yapan kişi nader

RE: wolftü XingCode Log Hatası Kesin ve Net Çözüm [%100 Garanti]

Artık açmazlar log veriyor konusu diye.
Aynn saten Vardı bu çözüm ama bi köşede parlamayı bekliyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...