Çalışmıyor Xigncode Log Hatası Kesin ve Net Çözüm [%100 Garanti] - [2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
ben hile yüzünden karşılaşıom hatayla ama oyunu hileli oynamak istiom naapçiiizzzz

Onaylı Üye
Sosyal
9 HİZMET YILI
g9jRE2.png

abi bi bakarmısın bende şüpheli dosya göstermiyor

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Abi Bende O hata yokta Şöyle Bi hata Var Hileyle Girdigimde wolftü çalısmaya durdu Hatası alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, hepiniz biliyorsunuz bazen hiç olmadık yerde xingcode log veriyor . Hile olsanızda, olmasanızda log yiyebiliyorsunuz. Bunun için yıllarca internette sürüsüce konu paylaşıldı. Yok efendim oyunu silin yükleyin, yok şunu yapın yok bunu yapın. SAKIN BOŞ YERE OYUNU SİLİP YENİDEN YÜKLEMEYİN! Aslında bende bugün Caus sayesinde yeni bir şey öğrendim. Xingcode o kadar profesyonelce çalışıyorki zaten mağdur olan kullanıcılar için log detect servisi veriyor.

Yani şöyleki arkadaşlar siz oyunu açtığınızda xingcode sizin diskinizi taramaya başlıyor. Eğer kendine tehlikeli gelen bir exe veyahut herhangi bir dosya bulursa o zaman log atıyor. Bundan dolayı log verme süresi değişkenlik gösterebiliyor. Koskoca harddiskinizde log verdirten dosyayı bulmanız imkansız olabiliyor. Oyunu silip yeniden yükleseniz bile log verdirten dosya hala sisteminizde olduğundan dolayıda hiçbir şey yapamıyorsunuz gene log yiyorsunuz. İşte tam bu anda devreye xingcodenin log botu giriyor.

1- Gmail hesabımızı açıyoruz (Gmail hesabınız yoksa oluşturunuz)

2- [email protected] adresine eposta atıcaz. Konu başlığına: Log yazıyoruz.[font=arial, sans-serif] Konu içeriğine ise wolftü xingcode klasörünün içindeki xigncode.log dosyasını ek olarak ekliyoruz.[/FONT]
[font=arial, sans-serif]
1NQ32j.png
LQVXYo.png
[/FONT]

[font=arial, sans-serif]Yukarda gördüğünüz gibi [email protected] adresine xingcode.log dosyasını gönderdim. Eposta başlığını Log olarak yazdım. En fazla 3 dakika içinde size geri dönüş yapıyorlar.[/FONT]​

[font=arial, sans-serif]Buyrun Kanıt:
gX3Dk5.png
[/FONT]

[font=arial, sans-serif]Bana gönderdikleri epostada şunları söylüyor:[/FONT]

[font=arial, sans-serif]Merhabalar![/FONT]
Şuan gördüğünüz eposta Welbia Co.,Ltd şirketinden otomatik cevaptır. Hmm, görünen oki oyununuzla bazı problemler yaşıyorsunuz! Size rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz. Sizin xingcode.log dosyanız 3.parti bir program tespit edildiğini söylüyor: e:/class engine (leftspace) 1.0\speedhack.dll

Lütfen belirtilen programı kapatın, yada silin. Ek olarak, lütfen bilgisayarınızı antivirüs programı ile tarayın.

Ayriyetten Windows 10 TP kullananlar içinde şunları söylüyor: Microsoft açıkları düzeltmek için windows 10 lar için update yapabiliyor. XINGCODE3 ninde bu değişiklikler için update yapması gerekiyor. Yani burda demek oluyorki eğer windows 10 a yeni bir güncelleme geldiyse ve bu güncelleme ile yapılan değişiklikler xingcode 3 için tehdit olarak algılanıyorsa, xingcode 3 e güncelleme gelmediği içindir. Xingcode nin bu değişiklikleri değerlendirip update yapması gerekiyor.

Özet geçersek böyle arkadaşlar. Siz log hatası aldığınızda wolftü xingcode3 klasörünün içine xingcode.log diye dosya oluşuyor. İşte bu sistemde bu log dosyasını tarıyor ve neyin log vermeye neden olduğunu size söylüyor. Sizde bu dosyayı gidip siliyorsunuz ve logdan kurtuluyorsunuz :)

Not: Bende sadece 1 dosya tespit yemiş. Sizde 2 de olabilir 5 de olabilir. Hepsini silin. Örnek olarak caus kurucumuzun reportu buda:
znP1MB.png

2. Resimde Yukarda gördüğünüz gibi Caus kurucumuzdada 2 adet dosyayı bulmuş. Bu 2 adet dosyayı caus sildikten sonra herhangi bir log hatasıyla karşılaşmadı.

[font=arial, sans-serif]Bende 1.resimde gördüğünüz gibi yerel disk e deki class engine (leftspace) 1.0 klasörünün içindeki speedhack.dll yi algılamış. Onu gittim sildim ve log durumu çözüldü. EĞer ben internetteki arkadaşların dediği gibi oyunu silip yükleseydim gene log alıcaktım :)[/FONT]

[font=arial, sans-serif]Ve Son olarak arkadaşlar! Eğer yukarıdaki işlemleri yaptınız ve sorununuzu %100 çözdünüz! Fakat bir daha log sorununun nüksetmemesi için ek olarak bunlarıda yapabilirsiniz(Suck my dick mert, your mum loved it. Im gonna fuck her tonight again, kapıyı açık tut, sıcak suyu hazırla ;) )[/FONT]
*Xigncode klasörünün içindeki x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem bu dosyalar dışındaki bütün dosyaları silin.

*Eğer hile yoluyla veyahut elle oyun dosyaları içine yabancı dosyalar attıysanız siliniz. (Örneğin Img klasörüne atılan cshell.dll ve object.lto gibi. Bildiğiniz gibi dword v7.0 ve üstü versiyonlar artık object.lto ve cshell.dll kullanmıyor :) )
*Başlat/Çalıştır kısmından %windir%\Temp yazıp girin açılan pencere içindeki tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %windir%\Prefetch yazıp girin (ReadyBoot) klasörü hariç tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %temp% yazıp girin ve tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %windir% yazıp girin xhunter1.sys ve xspirit.sys dosyalarını silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından regedit yazıp girin açılan pencerede HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ dizininde bulunan xhunter1 ve xspirit key girdilerini silin.

Son olarak Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Hepsi Bu kadar :)

[font=arial, sans-serif]Evet arkadaşlar, konu kesinlikle alıntı değildir. Yıllardır süre gelen log çözümünün uğraşsız en basit kolay yoludur. Herkese iyi günler diliyorum.[/FONT]
_________________________________________________________________________________________________

Burda yazılan herseyı tamamıylen maıl attım yanıt gelmedı herseyı uyguladım ve yınede olmuyor ozel olarak sadece wolftü oynadıgım Laptopu 5 defadır formatlıyorum ama malesef calısmayı durdudu hatası alıyorum. sadece 1 defa calıstı ve bırdaha calısmadı problemın bende oldugunu dusunmustum ama sanırım bende degıl yapmıs oldugunuz guncellemede olmus olmasın mı ? daha once boyle problemler yoktu. Reklam tıklamalarını yapamıyanlar vardı ve bılen bılmeyene ogretırdı. Sımdı herkes az cok herseyı bılıyor dıyelım ama hılesının guncellestırılmesınde eksık bırseyler oldugunu dusunmemekten kendımı alamıyorum

Hılede bır sıkıntı olmadıgına bırı benı ınandırsın Problemımı cozecek bır arkadas varsa ozelden bana ulasabılırse TeamViewer ID ve sıfreyı verecem Bana baglanıp bana yardımcı olabılecek bırı varsa sımdıden mınnettarlıgımı sunarım..

Herkese hayırlı geceler

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
RE: XingCode Log Hatası Kesin ve Net Çözüm [%100 Garanti] - [2016]

Abi Sonunda Be Böyle bi cevap 10 numara oldu+Yapamayan m**llar olur merak etme ::))
kardeşim yardım edermisin loaderi indiriyom ama hileyi seçip oyuna girince client shelll diye bişey çıkıyo ve oyuna bidaha girince lütfen oyunu silip tekrar yükleyin diyo yardım edermisin win 10 kullanıyom

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Abi Bende O hata yokta Şöyle Bi hata Var Hileyle Girdigimde wolftü çalısmaya durdu Hatası alıyorum
Kardeşim onunda çözüleri var

Kardeşim onunda çözüleri var

Çünki yapan kişi nader :D

RE: wolftü XingCode Log Hatası Kesin ve Net Çözüm [%100 Garanti]

Artık açmazlar log veriyor konusu diye.
Aynn saten Vardı bu çözüm ama bi köşede parlamayı bekliyordu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...