Yabancı dizi önerilerim! (Sizlerde önerilerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Benim izleyip bitirdiğim, hala izlemekte olduğum dizileri konuya öneri olarak yazıyorum. Sizlerde dizi önerilerinizi konuya belirtebilirsiniz.

Öncelikle listenin başına benim için en efsane 2 diziyi yazayım ;

Lost (Bu lost hayatımda izlediğim en iyi dizi bundan sonra bunun yerini dolduran dizi olmadı fakat mecbur izliyoruz en başta öneriyorum.)

Person of interest (5 sezondan oluşuyor ve konusu yapay zeka ve aksiyonu bol olan bu dizi benim listemde 2. sırada kesinlikle başlayın.)

Bu üstteki 2 dizi bende yeri ayrı olan diziler gerisi ;

The Mist (1 sezon)

Locke & Key (1.sezon yayınlandı ve dizi devam edecek.)

ZNation (5 sezon TWD tarzı zombi dizisi fakat komedi mevcut.)

Grimm (6 sezon)

Ghost Wars (1 sezon)

Supernatural (15 sezon, 15. sezon şuanda devam ediyor ve final olacak. Doğaüstü varlıklar melek, şeytanlar, vampirler, zombi vb konular işlenmekte.)

DayBreak (1 sezon fakat beni pek sarmadı.)

Tom Clancy's Jack Ryan (2 sezon dizi devam ediyor ve 1 saatlik bölümlerden oluşmakta.)

The Walking Dead (Çöğunuz bilir zaten 10. sezon devam ediyor.)

Messiah (1 sezon yayınlandı bende henüz başlamadım fakat başlayacağım sizlerede öneriyorum.)

Prank Encounters (Stranger thins dizisini bilenleriniz vardır oradaki gaten karakterinin şaka programı korku konulu şaka programı dizi değil ama dizi niyetine izlenebilir şuanda 1 sezondan oluşuyor.)

The 100 (6 sezondan oluşuyor 7. sezon yakında gelecek ve dram, gizem, bilim kurgu'dan oluşmakta kesinlikle öneriyorum.)

Castle Rock (Şuan 2 sezondan oluşmakta, dram, fantastik, korku, gizem, bilim kurgu ve gerilim biçiminde bir dizi. Bölümler 1 saatlik.)

Raising Dion (Henüz 1 sezon yayınlandı stranger thinse benziyor fakat bilim kurgu olayı biraz abartılmış ama ben izlerken sıkılmadım öneriyorum.)

Stranger Thins (3 sezondan oluşuyor 4. sezon yakında geliyor dram, fantastik, korku, gizem, bilim kurgu ve gerilimin hakim olduğu dizi buda kesinlikle başlamanız gereken dizilerden.)

Dark ( 2 sezon yayınlandı 3. sezonda yakında buda Suç, dram, gizem, bilim kurgu ve gerilimden oluşmakta. Konu olarak Stranger Thins'e benzerlik var fakat dizi biraz yavaş ilerliyor o yüzden bazı bölümlerinde sıkıldığım oldu fakat izlenebilir. Alman dizisi.)

Shooter (3 sezondan oluşmakta ve her bölüm 1 saat olarak yayınlandı. Texas asıllı eski profesyonel snipercinin hayatını anlatıyor Aksiyon, dram olarak izlenebilir.)

Fear The Walking Death (The walking death dizisinin yan dizisi aynı dünyada geçiyor fakat farklı bir grubu anlatıyor macera los angleste başlıyor. 5 sezon yayınlandı şuan.)

Breaking Bad (5 sezondan oluşmakta ve ben aşırı övenlerden ötürü başladım diziye şuan 1. sezondayım. Fakat dizi gerçektende güzel ilerliyor suç, dram, gerilim olarak sizede öneriyorum.)

Lucifer (4 sezondan oluşuyor fakat 5. sezonunda geleceğini duyurdular. Direk şeytanı konu alan bu dizi biraz uçuk kaçık fakat sıkılmadan izletiyor kendini.)

Arrow (8 sezondan oluşmakta ve bu sene final yaptı 2020'de. bu dizide izlenmesi gereken sayılı dizilerden başlamanızı öneririm.)

Wrecked (Lost dizisinin komedi versiyonu şeklinde çekilmiş 30 dakika her bölüm ve 3 sezon çerezlik izlenebilir.)

12 Monkeys (4 sezondan oluşuyor ben şuandada devam ediyorum diziye ilk sezondayım dizi gelecek-geçmiş arasında dünyaya yayılan bir virüsü durdurma çabası ile geçiyor. Geçmişe gitmek derken bilim kurgu işin içine giriyor.)

The Gifted (2 sezondan oluşuyor aksiyon, dram, fantastik ve bilim kurgu içeriyor özel güçleri olan çocukları konu ediniyor.)

Silicon Walley (6. sezon ile final yaptı. 30 dakikalık bölümlerden oluşmakta yazılım & programlama ve teknoloji konularını işliyor hatta bizim kullandığımız c++, rubby, java vb programlama dilleride dizide yer edinmiş sahneler mevcut. Ayrıca komedide mevcut. Başlayabilirsiniz.)

The Rain (2. sezon yayınlandı şuanda. Dizi bilim kurgu ve gerilim olarak geçiyor dizi güzel ben keyifle izledim şiddetle öneririm.)

The Last Man On Earth (4 sezondan oluşuyor dünyada tek başınıza kaldığınızı hayal edin tüm insanlar yok olmuş dizi ilk o şekilde başlıyor sonra minik toplulukla devam ediyor.)

Mr Robot (Bununda izleyicisi çok 4. sezon ile final yaptı. Gerçek bir hack dizisi. Dizide çoğu sahnede beyinler zorlanıyor baş ağrısı yapıyordu bende :D dizi senaryosu bazen beyin yakıyor. Öneririm.)

Ben şuanda bu dizilerin birçoğunu bitirdim birçoğuna ise devam ediyorum. Sizlerede öneriyorum aralarında izlemedikleriniz vardır elbet. Diziler hakkında detaylı bilgiyi araştırarak bulabilirsiniz. Sizinde önerileriniz var ise konuda yorum olarak belirtebilirsiniz.

Son düzenleme:
✓ Prime Member
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
%97 sini izlemişim başka var mı dostum bunlar içinde teşekkür ederim

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Eyv reis eline saglik guzel paylasim zamanim olunca izlerim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Baya uğraşmıssın eline sağlık
the witcher
ragnarok
lcdp
bodyguard
FREUD
internetten nasıl drug satarım hızlı
son izledğğim en iyilei bunlar

✓ Prime Member
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çoğunu izlemişim sağolasın dostum. Bu arada AppleTV nin yeni çıkardığı SEE adında dizisi var kesinlikle öneririm. Jason Mamoa (Khal Drogo ya da Aquaman olarak bilinen adam) oynuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bu aralar elite the 100 sex education (böylemi yazılıyordu :D) bitirdim tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dünya savaşları çok iyi fakat 2.serisinden itibaren paralı sitelerde izlenebiliyor 1.serisi çok iyi ama (2005 yapımı olduğu halde)

Ajrail Ansari
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sizlerde en beğendiğiniz yabancı dizileri yorum bölümünde belirtebilirsiniz. İncelemeler doğrultusunda sizlerin beğendiği yabancı dizileri listemize ekleyebiliriz. Yabancı Dizi Listesi / Yabancı Dizi Önerileri. 55. ... Bilim Kurgu türünde olan bu yabancı dizi, Türkiye'de ses getiren diziler arasında…

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bence elite den güzel dizi yoktur elite izlemeyen kendine netflix im var demesin

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Dostum sen ne yaptın böyle emeğine sağlık uğraşmışssın baya burda izlemediğim 4 tane film var sayende canım sıkılmıycak az bir süre daha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...