Yaptığım Valorant hilesini nasıl pazarlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, Valorant oyunu için bir aimbot yaptım. Gayet güzel çalışıyor, arayüzünden websitesine kadar her şey hazır fakat bunu nasıl pazarlayacağımı bilmiyorum. Yabancı forum vb. bilen varsa tavsiye edebilir mi bana acaba? Örnek olarak, şurada konu açabilirsin, ilgi çeker vb. şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu forumda satışa sunabilirsin "trade hub" bölümünde

Üye
3 HİZMET YILI
Bu forumda satışa sunabilirsin "trade hub" bölümünde
Kankam türklere satmayı denedim bi forumu kullandım hatta ama söven mi ararsın cracklemeye çalışan mı ararsın gerçekten çok uğraştırıyor moral falan bırakmıyorlar adamda o yüzden paylaşmak istemiyorum tr forumlarında :( yabancı bi forum önerisi mükemmel olur.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kankam türklere satmayı denedim bi forumu kullandım hatta ama söven mi ararsın cracklemeye çalışan mı ararsın gerçekten çok uğraştırıyor moral falan bırakmıyorlar adamda o yüzden paylaşmak istemiyorum tr forumlarında :( yabancı bi forum önerisi mükemmel olur.
Tahmin edebiliyorum o forumu fakat burada öyle bir şey söz konusu değil bu forumda herkesin birbirine saygısı var küfür veya öyle c4a4k olayları vs. göremezsin o yüzden düzgünce sattığın sürece bir problem olmaz merak etme

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aslında knk kendi siteni tasarlıyabilirsin hevesin varsa

Üye
3 HİZMET YILI
aslında knk kendi siteni tasarlıyabilirsin hevesin varsa

Kendi sitem var zaten hazırladım ama burda link paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden paylaşmıyorum.

Tahmin edebiliyorum o forumu fakat burada öyle bir şey söz konusu değil bu forumda herkesin birbirine saygısı var küfür veya öyle c4a4k olayları vs. göremezsin o yüzden düzgünce sattığın sürece bir problem olmaz merak etme

Burdaki paylaşım kurallarını vb öğrenmek için kiminle konuşabilirim teşekkür ederim bu arada ilginiz için.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sosyal medya platformlarında canlı yayın açıp Deneyebilirisin denk geliyor yayın açıp hileyi gösteriyorlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kendi sitem var zaten hazırladım ama burda link paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden paylaşmıyorum.

Burdaki paylaşım kurallarını vb öğrenmek için kiminle konuşabilirim teşekkür ederim bu arada ilginiz için.
Rica Ederim
https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/

Trade hub bölümü kuralları:
https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-bump-kullanimi.262010/https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kullanim-detaylari.262008/https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003/

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Katılıyorum Reklam Üzerinden Yürüyebilir sin

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
İlk olarka bu siteyi kullanabilirsin sitenin linkini paylaşmasan bile kullanıcıalrın direkt seninle yada dc üzerinden seninle iletişime geçmesini sağlayan bir konu başlığı açabilirsin trade bölümünden. kendimde şahsen merak etmedim değil bende görmek istiyorum mesela.

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

Backlink eklersen trade hub bölümünde ekleyebiliyorsun diye biliyorum siteni

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
youtubedan paylasabilirsin yada satmak istiyosan item satıs gibi yerlerde satabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valorant oynamıyorum ama şöyle düşün hack kullanan 1000 kişiden belki 1 tanesi para ile satın alır ama ücretsiz dağıtıp reklam üzerinden para kazanırsan 1000 kişinin hepsi kullanır. Sürümden kazanmak çok daha mantıklı

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
evet kazabilirsin gerekli satış sitelerine git ve reklam yap

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
aynısını bizde yaşadık. (memoryhackers'de satışa sunabilirsin.)

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
çok kolay şimdi bildiğin tüm forumlarda konu açacaksın bunun için ve sitenin adını verceksin ve müşterilere biraz ilgi gösterirsen iyi satış yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sosyal medya platformlarında canlı yayın açıp Deneyebilirisin denk geliyor yayın açıp hileyi gösteriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...